www.endustriweb.com
Morgan Advanced Materials

Morgan Advanced Materials firmasının araç korumasında SAIC ile bir araya gelmesiyle ABD Deniz Piyadeleri ACV araçlarındaki rekabet hız kazanıyor.

Science Applications International Corp. (NYSE: SAIC) şirketinin Morgan Advanced Materials firmasıyla anlaşması üzerine ABD Deniz Piyadelerinin yeni nesil Amfibi Muharebe Araçları 1.1 (ACV'ler) için geliştirilme aşamasındaki on altı prototipte bu firmanın özel kompozit zırh sistemleri kullanılacak.

Morgan Advanced Materials firmasının araç korumasında SAIC ile bir araya gelmesiyle ABD Deniz Piyadeleri ACV araçlarındaki rekabet hız kazanıyor.
Morgan'ın Kompozitler ve Savunma Sistemleri işletmesi, firmanın artık yerleşmiş olan CAMAC® kompozit platform zırh portföyünün bir parçası olan aplike zırh ve parçacık astarlarından oluşan komple bir kompozit zırh çözümü sunacak. Morgan ayrıca aracın geometrisine uyacak şekilde özel olarak tasarlanan hafif kompozit yüzdürme kutuları temin edecek. Bu az yer kaplayan ve yüksek performanslı zırh sisteminin geliştirilmesi, balistik ve patlamaya karşı koruyucu teknolojilerde öncü materyallerle çalışmanın ve bu alanda on yıllar süren mühendislik deneyiminin bir sonucu.

Morgan'ın zırh çözümü ve kompozit yüzdürme kutuları Deniz Piyadelerinin daha geniş kapsamlı bir ihale sürecinin son aşaması. SAIC bu rekabetin Mühendislik, Üretim ve Geliştirme (EMD) aşaması için yeni nesil ACV 1.1'leri geliştirmek üzere seçilen en önemli iki yükleniciden biri. Şirketin prototipleri tamamlandıktan sonra 2017'de test edilecek. Bu noktada SAIC'in tasarımı ve Morgan'ın CAMAC® zırhının tam program için seçilme olasılığı var.

Morgan'ın Kompozitler ve Savunma Sistemleri işletmesi Başkanı Duncan Eldridge şu ifadelere yer veriyor: "SAIC firmasının ACV'lerine yönelik zırh çözümü ve kompozit yüzdürme kutularını temin etmek üzere bizi seçmiş olması bizim için bir onurdur. Platform zırh çözümlerimiz, zırhlarımızın olağanüstü düşük bir ağırlığa sahip olmasına rağmen defalarca vurulmaya karşı üstün koruma sunmasını sağlayan kapsamlı materyaller ve ürün geliştirme sürecimizin bir neticesidir. Bu, kompozit ve savunma işletmemiz dahilinde kazandığımız önemli projelerin en sonuncusu ve Morgan'ın kompozit zırh teknolojisi ve ürün geliştirme ekibi için önemli bir onay niteliği taşıyor."

Ek bilgi için internet sitesi: http://www.morgandefencesystems.com/ 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers