www.endustriweb.com
Morgan Advanced Materials

ULTRA HAFİF AĞIRLIKTAKİ YENİ BALİSTİK KALKANLAR, BİRİNCİ KALİTE ÇOKLU DARBE KORUMASI SAĞLIYOR

Malzeme ve gelişmiş hafif balistik kalkan sistemi teknolojileri alanında küresel bir lider olan Morgan Advanced Materials, Hafif Zırhlı Asker Mimarisi (LASA) grubunun bir parçası olarak yüksek özellikli yeni bir balistik kalkanı serisi sunuyor.

ULTRA HAFİF AĞIRLIKTAKİ YENİ BALİSTİK KALKANLAR, BİRİNCİ KALİTE ÇOKLU DARBE KORUMASI SAĞLIYOR
Morgan’ın mevcut hibrit kompozit başlıklar ve balistik maddeler grubunu tamamlayan LASA balistik Kalkanları mevcut çözümlerden %20 daha hafif olmalarına ve sadece 16 mm (0,6 inç) kalınlığa sahip olmalarına rağmen olağanüstü çoklu darbe koruma performansı sunuyor.

Morgan’ın dünyada önde gelen balistik uzmanlığını ve öncü araştırma ve geliştirme özelliğini kompozit malzemelere uygulayan LASA balistik kalkanları NIJ 0101.06 III. Seviye koruma sunmakta ve aşağıdaki özel parçaları içermektedir: 7,62 x 51mm 149gr M80 FMJ; 5,56 x 45mm 55gr Mermi (M193); ve 7,62 x 39mm 123gr PS Mermi (Yumuşak Çelik Gövde).

Hem askeri hem de kolluk kuvvetlerinin geniş işlevsel gereksinimlerine uyum sağlaması için dört standart boyutları mevcut olan tasarımlar aynı zamanda gerekmesi halinde özel müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere özelleştirilebilir.

Grup içerisindeki daha küçük modeller son kullanıcılara mobilite sunabilmek ve kullanıcının korunmaya devam ederken belirli bir hızda hareket etmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Daha büyük modeller daha kapsamlı koruma seviyesinin gerekli olduğu ortamlar içindir.

Morgan Advanced Materials, Kompozitler & Savunma Sistemleri Başkanı Duncan Eldridge şunları kaydetti: “LASA grubuyla birlikte amacımız hem askeri ve hem de kolluk kuvvetleri uygulamaları için mümkün olan en düşük ağırlıkta kanıtlanmış ve seçkin koruma sağlayan çözümler üretmek. Daha hafif olması daha fazla hareketlilik ve daha az yorgunluk anlamına geliyor, bu da cephede çalışanlar için önemli bir özelliktir. Balistiğe yönelik kompozit araştırma ve geliştirme alanında dünya çapında önde gelen uzmanlığımız kapsamlı test işlemleri ile birleştiğinde dünya çapındaki seçkin askeri ve kolluk kuvvetleri personelin çeşitli gereksinimlerini karşılamamızı sağlıyor.”

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin: www.morgandefencesystems.com/LASA-shields

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers