www.endustriweb.com
Morgan Advanced Materials

Morgan ve D3O, savunma sektörü için dünyanın en gelişmiş koruyucu başlığını yapıyor

Gelişmiş kompozit malzeme teknolojisindeki uygulama sektöründe bir dünya lideri olan Morgan Advanced Materials, ultra-hafif savaş başlığı portföyüne D30 TRUST yüksek performanslı dolgu sistemi olan LASA AC914 ve LASA AC915 ürünlerini ekledi. Morgan’ın hibrit ve kompozit balistik koruyucu başlık kabuğu teknolojisi ile D30’un etki dolgusunun birleşmesinin küresel piyasadaki en gelişmiş savaş başlığını oluşturacağına inanılıyor.

Morgan ve D3O, savunma sektörü için dünyanın en gelişmiş koruyucu başlığını yapıyor
Gerçek dünya etki koruma çözümleri alanındaki uzmanlar tarafından oluşturulan D3O TRUST başlık astar sistemi patentli kompozit malzemelerin kullanılması ile tasarlanmıştır. Gereken Gelişmiş Savaş Başlığı (ACH) koruma seviyesini 10 ft/sn’de %33 oranı ile aşan yedi parçalı sistem, dünyanın önde gelen balistik koruyucu başlık kabuğu teknolojisini tamamlamak için Morgan tarafından kullanılmaktadır.
 
Morgan’ın LASA AC914 ve LASA AC915 balistik koruyucu başlıkları, önceden mevcut olan ağırlıklardan büyük ölçüde daha düşük ağırlıklarda yapı, dayanıklılık ve koruma seviyesi sağlayan tescilli aşırı hafif kompozit hibrit teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Koruyucu başlıklar, Morgan’ın Balistik Mükemmellik Merkezindeki üç yılı aşan malzeme ve ürün geliştirme çalışmalarının bir sonucudur.
 
1,25kg (2,9lb) ağırlığında olan tam kesim LASA AC914 koruyucu başlığı ve 1,15kg ağırlığında olan yüksek kesim LASA AC915 türüyle birlikte, bu kompozit ve hibrit koruyucu başlıklar tipik gelişmiş savaş başlıklarından %7,5 oranında daha hafiftir ve %10 daha yüksek 17gr FSP Performansına (735m/s) sahiptir. Rahatlık ve dayanıklılık için inşa edilen D30 TRUST 10ft/sn künt travma etkili dolgu sistemi tüm düzenleyici performans standartlarını aşar ve küresel piyasadaki en dayanıklı ve rahat çözüm olarak tanınmaktadır.
 
Morgan Advanced Materials ve Kompozit ve Savunma Sistemleri Başkanı Duncan Eldridge şunları paylaştı: “Morgan 30 yıldan uzun bir süredir balistik koruyucu savaş başlığı tasarımı alanında ön planda olmuştur ve D30 ile birlikte en gelişmiş savaş başlığını oluşturmak için ortaklık kurmaktan gurur duyuyoruz. D30 TRUST dolgu sisteminin rakipsiz performansı ve sonuç olarak ortaya çıkan koruyucu başlık olağanüstü düşük ağırlıklarda en yüksek balistik korumayı sağlamaktadır, bu teknolojik gelişimin sektörü değiştireceği kesindir.” 
 
D3O Küresel Savunma Sektörü Yöneticisi Todd Dunnagan şunları paylaştı: “Morgan’ın koruyucu başlık kabuğu teknolojisi tutuşabilirlik koruması ve balistik koruma ağlamakta ve künt darbe ve tutulma sistemleri ile entegrasyon için yapısal olarak sağlam bir yapı sunmaktadır ve D30 TRUST başlık astarı sistemimizin rahatlığı ve şok dayanıklılığı ile birleştiğinde, en hafif ve yüksek performanslı koruyucu başlık çözümünü oluşturmaktadır.” 
 
Çeşitli ayarlar ile mevcut olan LASA koruyucu başlıkları gece görüş gözlükler de dahil olmak üzere çalışan ekipmanlarla ve diğer donatılar ile uyumludur. LASA AC914 ve LASA AC915 ürünleri Morgan’ın Birleşik Krallık, Kanada ve Singapur içerisindeki adreslerinden satın alınabilir.
 
Morgan’ın balistik koruyucu başlıkları hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edin www.morgandefencesystems.com/LASA-900, D3O TRUST başlık astarı sistemi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edin http://www.d3o.com/d3o_products/trust-helmet-liner-system/.
 
D3O Hakkında
D3O, darbeden koruma için çığır açan çözümler geliştirmektedir ve koruyucu giyim ve şoka dayanıklı malzeme üretimi alanında piyasa lideridir. Birleşik Krallık menşeili şirket şu anda elektronik, spor, motosiklet, endüstri giyimi, kolluk kuvvetleri ve askeri koruma piyasalarının önde gelen markalarına tedarik yapmaktadır. 
 
D30 darbe koruma ürünlerinde kullanılacak olan yüksek şoka dayanıklılık özelliğine sahip olan dereceye duyarlı, yumuşak ve esnek malzemeler üretmek için eşsiz patentli ve tescilli teknolojiler kullanmaktadır. 
Newton yasalarına uymayan prensiplere dayanarak ham biçimde malzemenin molekülleri serbest bir şekilde dolaşır, yumuşak ve esnek olmasını sağlar ancak darbe anında darbe enerjisini dağıtmak ve aktarılan gücü azaltmak için bir araya kilitlenir.
 
D30 koruyucu çözümlerinin lisansını Under Armour, Schutt Sports, Snickers Workwear, Dr. Martens, Furygan ve Scott Sports da dahil olmak üzere dünya çapında önde gelen marka ve kurumlara vermektedir.
 
www.D3O.com 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers