www.endustriweb.com
Parker News

Parker'ın Yeni T7G Serisi Hidrolik Pompaları, Tüm Modern Kamyon Tahriklerine Mükemmel Şekilde Uygundur

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri Parker Hannifin'in Europe Pump & Motor Division'ı, kamyonlar için yeni T7G Serisi hidrolik pompalarını piyasaya sürdüğünü duyurdu.

  www.parker.com
Parker'ın Yeni T7G Serisi Hidrolik Pompaları, Tüm Modern Kamyon Tahriklerine Mükemmel Şekilde Uygundur

Çok daha sağlam olan yeni gövdeler ile Parker'ın en yeni değişken hızlı pompa tahrik teknolojisi bir araya geldiğinde, bu tek ve çift kanatlı hidrolik paletli pompa serisini ISO 7653 montaj standardına uygun her tür kamyona montaj için mükemmel hâle getirir. Önceki T6G serisinin geliştirilmiş bir versiyonu olan bu yeni seri, sadece dizel kamyonlarda değil, aynı zamanda hibrit, elektrikli ve hidrojenli araçlarda da kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Ağır hizmet tipi uygulamalar için tasarlanan T7G paletli pompa serisi, OEM müşterilerine ve son kullanıcılara optimum performans, dayanıklılık ve maliyetten tasarruf sağlar. Yeni özellikler arasında en iyi verimlilik için gelişmiş basınç kapasitesi, yüksek çalışma hızları (3.600 dev/dk'ya kadar) ve daha iyi bir soğuk çalıştırma özelliği sayılabilir Bu yüksek kaliteli ürünler Parker Denison Teknolojisindeki olağanüstü uzmanlığa dayalı olarak yıllarca kaydedilen sürekli iyileştirmelerin sonucu olduğundan güvenilirlik de garanti edilir.

T7G hidrolik pompaları çok çeşitli çalışma hızları sunar ve tüm T7 serisi kanatlı pompalar gibi, zaman içinde performansları son derece stabil kalır. Bu da bu pompaları modern hidrolik çalışan makineler için ideal bir çözüm hâline getirir. Daha kısa gövdeli ve daha hafif gövdeli T7G hidrolik pompaları, kamyon üreticisinin en son teknik özelliklerini karşılarken, montajı daha kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Tekli veya çiftli pompalar olarak temin edilebilirler ve bireysel uygulama ihtiyaçlarını karşılamak için çoklu deplasman seçenekleri mevcuttur.

Parker Hannifin PMDE Division, Market Development Manager Patrick Plassart, “Yeni T7G Serisi, geleneksel veya yenilenebilir yakıtlarla çalışan kamyonlar için gelişmiş, uygun maliyetli bir çözüm sunan sağlam, optimize edilmiş bir tasarıma sahiptir.” diyor. "Bunlar, müşterilerimizle yıllarca süren yakın iş birliğinin ve benzersiz Parker Denison Vane teknolojimizi, gelişmekte olan pazar ihtiyaçlarına göre sürekli olarak uyarlayan ekiplerimizin yenilikçi düşüncelerinin bir sonucudur."

Daha fazla bilgi için lütfen şurayı ziyaret edin: PTO Montajı İçin Mobil Pompa - T7G Serisi.
 
www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers