www.endustriweb.com
MAXWELL

Maxwell Technologies Sektöründe Önde gelen Büyük Ultrakapasitör Hücresi Hattına ek olarak 3-Volt Ultrakapasitör Hücresini sunuyor

DuraBlue™ Teknolojisi içeren yeni 3-Volt, 3,000-Farad Hücresi Ulaşım, Rüzgâr ve Şebekeye yönelik Enerji Depolama Çözümleri Yelpazesini genişletiyor

Maxwell Technologies Sektöründe Önde gelen Büyük Ultrakapasitör Hücresi Hattına ek olarak 3-Volt Ultrakapasitör Hücresini sunuyor
Ultrakapasitör bazlı enerji depolama ve güç sağlama çözümlerinin önde gelen geliştiricisi ve üreticisi olan Maxwell Technologies K2 ürün grubuna ek olarak 3V, 3000-farad ultrakapasitör hücresini sunuyor.

Maxwell’in önde gelen endüstri standardı 60 mm silindirik form faktöründeki 2,7-volt, 3000-farad hücresinden yüzde 31 daha fazla güç ile birlikte, müşteriler artık mevcut güç ve enerjiyi aynı hacimde arttırma veya aynı güç ve enerjiyi sürdürürken sistem tasarımlarını daha az hücre veya modüller ile önemli ölçüde tasarruflu hale getirme esnekliğine sahip.

Yeni 3V hücre aynı zamanda eski ultrakapasitör bazlı rekabetçi ürünlere göre üç kat daha fazla titreşim direnci ve dört kat daha fazla şok dayanıklılık sağlamak için Maxwell’in tescilli DuraBlue™ Gelişmiş Şok ve Titreşim Teknolojisine sahiptir ve böylece yerleşik ray, hibrit otobüs ve şebeke uygulamaları gibi zorlu ulaşım ortamlarında ömrünü en yükseğe çıkarıyor.

3V hücresi ile birlikte, ulaşım sektörü gücü arttırmak, motor ağırlığını azaltmak ve yakıt etkinliğini azaltmak üzere sistemleri geliştirmek için yeni bir yönteme sahip olmuştur.

Buna ek olarak, şebeke piyasası da daha yaygın güçten güçte düz aralıklara yönelik seçeneklerden ve azaltılmış masraflardan, her bir şebeke enerji depo yatırımı üzerindeki artırılmış dönüşlerden yararlanacaktır. Mevcut K2 2.7 ve 2.85-volt müşterileri de aynı zamanda 2.7-volt hücrelerimiz ile aynı ömür performansı ölçütlerini sürdürürken endüstri-standardı 60 mm silindirik hücre formatı kullanarak sistemleri geliştirebilir.

Frost & Sullivan Enerji & Güç Sistemleri, Araştırma Yöneticisi ve Gelişim Danışmanı olan Vishal Sapru şunları kaydetti: “Ulaşım, rüzgar ve şebeke gibi çoğu uygulamadaki artan güç yoğunluğuna yönelik gelişen ihtiyaç, Maxwell’in 3V ultrakapasitörü geniş hücre grubuna eklemesine neden olmuştur.”

“Tek başına kullanılan veya bataryalar ile birlikte hibrit ayarlar ile kullanılan bu yeni büyük 3V hücresi genel masrafları ve sistemin ağırlığını azaltmaya ve işlevsel etkinliklere destek olmaya yardımcı olacaktır. Bu ürün ultrakapasitör sektörü için ezber bozan bir yenilik olacaktır.”

Maxwell Technologies başkanı ve CEO’su Dr. Franz Fink; “Maxwell’in yüksek-hacimli üretim kapasitesi ile eşleştirilen aynı form faktörü özellikle ulaşım, rüzgâr ve şebeke pazarlarındaki uygulamalar ile birlikte olmak üzere müşterilerime yönelik üstün performans ve değer sunmaya dair devam eden taahhüdümüzü geliştiriyor. Ürün hattımıza 3V ultrakapasitörü ekleyerek mevcut müşterilerimize sistem yatırımları üzerindeki ağırlığı azaltıp getiriyi arttırırken yüksek-gerilim veya hassas maliyetli uygulamalar sunma esnekliğini veriyor.”

Maxwell ultrakapasitörleri bataryalardan farklı olarak enerjiyi kapasitörünkinden daha büyük olan bir elektrik alanda depolar ve ultrakapasitörlere çok büyük depolama kapasitesi sağlar. Elektrostatik enerji depo mekanizması bir anda oluşan süreç ile hızlı şarj ve boşaltım sağlar. Maxwell ultrakapasitörleri geniş sıcaklık aralığında, eksi 40 ve 65 derece arasında güvenilir bir şekilde çalışır. Cihazların dayanıklılığı müşterilerin şok ve titreşimin neden olduğu performans kesintileri olmaksızın yüz binlerce görev döngüsü boyunca güvenilir işlem deneyimi anlamına gelmektedir. Maxwell hücreleri 1 – 3.400 farad direnç arasında farklılık gösterir ve çoklu hücre modülleri 16 – 160 volt arasında değişiklik gösterir. Ultrakapasitörler batarya ile veya bağımsız olarak kullanıldıklarına bakılmaksızın yüksek güç sağlar. Ultrakapasitörler şu anda otomobilden müşteri elektroniği, ulaşıma kadar ve daha birçok alanda çeşitli uygulamalarda kullanılmaktadır.

Ek Maxwell Technologies bilgisi:
K2 3-volt ultrakapasitörüne dair daha fazla bilgi: http://www.maxwell.com/3v
Maxwell Technologies Twitter sayfası: https://twitter.com/Maxwell_Tech
Maxwell Technologies Facebook sayfası: http://on.fb.me/10e2nPA
Maxwell Technologies LinkedIn sayfası: http://linkd.in/Z4737Y

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers