www.endustriweb.com
MAXWELL

Katenersiz Raylı Modüller için CAF Power & Automation tarafından seçilen Maxwell Teknolojileri

Maxwell Ultrakapasitörleri Başarılı bir Kablosuz Elektrikli Tramvay İmkanı Sunuyor

Katenersiz Raylı Modüller için CAF Power & Automation tarafından seçilen Maxwell Teknolojileri
Maxwell Teknolojileri DuraBlue ™ yüksek kapasiteli hücreler

Ultrakapasitör tabanlı enerji depolama ve güç dağıtım ürünlerinin lider geliştiricisi ve üreticisi Maxwell Teknolojileri, kapasitörlerinin, demiryolu taşıtları ve ekipmanlarının dünya çapındaki üreticisi CAF Power & Automation tarafından hafif raylı arabalara güç sağlamak için kullanılan enerji depolama sistemi ACR'nin (Hızlı Şarj Akümülatörü) standart bileşeni olarak seçildiğini duyurdu.

En son projeler arasında, CAF'ın ACR enerji depolama sistemi enerji tasarrufu sağlama amacıyla şu anda Kaohsiung, Taiwan'da yapım aşamasındaki yüzde yüz katenersiz hafif raylı hat üzerinde ve Tallinn'de (Estonya) mevcut bir demiryolu hattı için yeni tramvaylarda kullanılacaktır.

Kapasitif enerji depolama teknolojisi, birçok raylı ulaşım uygulaması için yüksek yoğunluklu güç kaynağı sağlamaktadır. Maxwell ultrakapasitörleri, gücü hızlı şekilde yakalama ve boşaltmadaki kusursuz yeteneği sayesinde CAF'ın elektrikli hafif raylı tramvayları gibi araç üstü banliyö dönme yöntemleri için oldukça uygundur. CAF, göz zevkini bozan hava hattı elektrik tesisatı gerektirmeden sık fren yapmadan kaynaklı anlık güç ve enerji geri kazanımı sağlayan ACR'yi sağlama almak için Maxwell ile çalışmayı tercih etti. CAF'ın ACR sisteminin bir parçası olarak, Maxwell' in ultrakapasitörlerinin enerji tüketiminde %30'a kadar enerji tasarrufu sağlaması beklenmektedir.

CAF'ın satış ve pazarlama müdürü Harkaitz Ibaiondo şu ifadelerde bulundu “Küresel olarak yenilikçi enerji teknolojilerine büyük bir talep vardır ve bizler de bu eğilimin önümüzdeki birkaç yıl içinde azalacağını düşünmüyoruz,”. “ACR enerji depolama sistemimiz, bu talebi karşılamak için uygulanan taşıma çözümlerinin önemli bir bileşenidir. Maxwell'in ultrakapasitörleri, ürünümüzün içinde enerji geri kazanımı ve hızlı güç dağıtımı için mükemmel bir seçenektir. Kapasitif enerji depolamadaki uzmanlıkları ve liderlikleri, tam olarak ihtiyacımız olan unsurdur.”

Maxwell başkanı ve genel müdürü Dr. Franz Fink şu ifadelerde bulundu “Ultrakapasitörler, dünyanın önde gelen demiryolu ulaşım şirketlerinden büyük ilgi görmüştür,”. “Alternatif enerji depolama ve güç dağıtımına olan talepler, Maxwell'in ultrakapasitörlerini CAF'ın ihtiyaçlarına uyumlu olmasını sağlar. Bu, enerji verimliliğini ve karbon emisyonlarını artıran teknolojiyi sunma yeteneğimizi daha da geçerli kılmaktadır.”

Maxwell Teknolojileri daha fazla bilgi:
Maxwell Technologies blog: http://bit.ly/1O0L7XR
Maxwell Technologies Twitter: https://twitter.com/Maxwell_Tech Maxwell Technologies Facebook: http://on.fb.me/10e2nPA
Maxwell Technologies LinkedIn: http://linkd.in/Z4737Y
Maxwell Technologies Google+: https://plus.google.com/+MaxwellTech/

CAF hakkında:

CAF Power & Automation, Demiryolu Piyasasına yönelik çözümlerin tasarımı ve üretiminde lider bir firmadır. Taşıma, kontrol ve haberleşme ile birlikte enerji depolama sistemleri geliştirmekteyiz.

Lokomotif, metro, EMU ve tramvaylara yönelik taşıma çözümlerimiz dünya çapında rolling olmakla birlikte bunlar, tren kontrol ve izleme sistemi, multimedya platformu ve uzaktan tren-kara telekomünikasyon sistemlerimizle tamamen entegre edilmişlerdir.

Green Line of action, katenersiz çalışmaya ve çevresel etkilerin azaltılmasına olanak veren ACR FREEDRIVE ve fren ve aracı hareket ettirme esnasında kinetik enerjiyi yeniden kullanarak geri kazanan ACR EVODRIVE çözümleridir. Aynı zamanda, her iki çözüm yeni veya mevcut olan araçlara entegre edilebilir. En son teknolojilere ve yüksek kalitede güvenirliğe sahip ekipmanlarımız bizi, ana demiryolu araçları üreticileri için en iyi referans olarak gösterilmemizi sağlamaktadır.
Daha fazla bilgi için www.cafpower.com adresimizi ziyaret edin

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers