www.endustriweb.com
MAXWELL

Bazı Cadillac ATS ve CTS sedan modelleri için Ultrakapasitörlü Continental Gerilim Sabitleme Sistemi (VSS)

Maxwell Technologies, Continental Automotive'in ultrakapasitörlü gerilim sabitleme sisteminin (VSS) ATS-V, CTS-V ve CT6 modelleri hariç 2016 Cadillac ATS ve CTS sedan ve ATS spor arabalarında standart bir özellik olacağını duyurdu.

Bazı Cadillac ATS ve CTS sedan modelleri için Ultrakapasitörlü Continental Gerilim Sabitleme Sistemi (VSS)
General Motors, Continental ultrakapasitör esaslı gerilim stabilizasyonunu, geniş kapsamlı ve üstün nitelikli araç sahibi deneyimi sunarak yakıt maliyetlerini düşüren, performansı artıran ve emisyonları azaltan gelişmiş start-stop (dur-kalk) sisteminin bir parçası olarak entegre eden ilk Kuzey Amerika otomotiv orijinal ekipman üreticisidir (OEM).

Start-stop (dur-kalk) sistemlerinde, içten yanmalı motor, sürücü aracı durdurduğunda kapanır ve sürücü hızlandığında motor sorunsuz bir şekilde yeniden çalıştırılır, bu sayede emisyonlar azalır ve yakıt ekonomisi arttırılır.

Ultrakapasitör esaslı gerilim stabilizasyon sistemi uygulaması ile güçlendirilmiş batarya-esaslı start-stop (dur-kalk) sistemi, motorun yeniden çalışması için gerekli patlama gücünü sağlar, böylece batarya ömrünü azaltan yüksek akımlar ve tekrarlanan devirler azalır.
Gerilim sabitleme elektronik kontrolü, sorunsuz bir başlatma, azaltılmış motor titreşimi ve üstün bir sürüş deneyimi ortaya çıkarır.

Continental'in VSS tasarımı Maxwell ultrakapasitörleri ayrıca, yüksek güç gereksiniminin olduğu dönemlerde aracın elektrik sisteminin stabilize edilmesi için ek bir güç kaynağı olara işlev görür.

Continental Automotive Sistemleri'nde hibrid elektrikli araçların program müdürü olan Jon Buckles şu ifadelerde bulundu; "Dünya genelindeki otomotiv üreticileri, yakıt verimliliği için tüketici taleplerini karşılarken araçlarının performansını artırmak için de yeni yollar aramaktadırlar. Continental'in gerilim sabitleme sistemi, kendi müşterileri için daha olumlu bir sürüş deneyimi yaratmak amacıyla otomobil üreticileri için uygun fiyatlı bir seçenek olarak Maxwell'in ultrakapasitörlerini kullanmaktadır."

Maxwell Technologies CEO'su Dr. Franz Fink şu ifadelerde bulundu, "Performans her zaman araç sahipleri için çok önemli olmuştur, Maxwell'in ultrakapasitörleri, tüketicilerin araçlarının performanslarını kısıtlamadan istedikleri yakıt ekonomisini elde etmelerini sağlar. Otomotiv sektörü araç elektrifikasyonunda yoluna devam ettikçe GM'in seçimi değişken uygulamalar için Continental VSS ultrakapasitör yeteneğidir."

Kimyasal reaksiyon yoluyla enerji üreten ve depolayan bataryaların aksine ultrakapasitörler enerjiyi bir elektrik alanında depolar. Bu elektrostatik enerji depolama mekanizması, ultrakapasitörlerin, saliseler kadar daha kısa süre içerisinde şarj ve deşarj olmasına, normal şekilde geniş bir sıcaklık aralığında performans sergilemesine (-40 C ile +65 derece), 1 milyon veya daha fazla şarj / deşarj döngüsü sayesinde güvenilir bir şekilde çalışmasına ve şok ve titreşime karşı dayanıklı olmasına olanak sağlar.

Maxwell Technologies hakkında daha fazla bilgi için:
Maxwell Technologies' otomotiv çözümleri: http://bit.ly/1KaDIU4
Maxwell Technologies Twitter'da: https://twitter.com/Maxwell_Tech Maxwell Technologies Facebook’da: http://on.fb.me/10e2nPA Maxwell Technologies LinkedIn’de: http://linkd.in/Z4737Y
Maxwell Technologies Google+’da: https://plus.google.com/+MaxwellTech/

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers