www.endustriweb.com
innodisk

Innodisk, iCAP Air’i Piyasaya Sürerek Hava Kalitesi Yönetimine Otonom Karar Alma Yeteneğini Getiriyor

Yapay zekâ çözümleri konusunda küresel bir lider olan Innodisk, iCAP Air hava kalitesi yönetim çözümünü piyasaya sürerek, çevresel sürdürülebilirlikte önemli bir adım atıyor.

  www.innodisk.com
Innodisk, iCAP Air’i Piyasaya Sürerek Hava Kalitesi Yönetimine Otonom Karar Alma Yeteneğini Getiriyor

Dünya genelindeki işletmelerin hava kalitesi, sürdürülebilirlik ve insan sağlığı gibi konularda güçlenmesini sağlayan bu çözüm, aynı zamanda işletmelere ayda bir yapay zekâ tarafından üretilmiş hava kalitesi veri raporu sağlıyor, böylece onlara bilinçli karar alma için önemli içgörüler sunuyor.

Uç bilişim, yazılım ve donanım entegrasyonu konusundaki uzmanlığı ile hava kalitesi tespiti konusunda iştiraki Sysinno'nun uzmanlığını kullanan Innodisk, iCAP Air hava kalitesi yönetim çözümünü geliştirdi. Söz konusu çözüm, Sysinno imzası taşıyan yenilikçi “iAeris7” hava kalitesi detektörü de dahil olmak üzere ileri teknolojiler kullanıyor ve ince partikül madde (PM2.5), partikül madde (PM10), karbondioksit (CO2), formaldehit ve toplam uçucu organik bileşenler (TVOC) gibi faktörleri doğru olarak tespit ediyor. Ayrıca NO2, SO2, CO, NH3 ve diğer faktörleri tespit etmek üzere özelleştirilebiliyor. Çözümde kullanılan iAeris7 dedektörü ise SGS/FCC/CE/RoHS/NCC/BSMI gibi kurumlar tarafından verilen çeşitli uluslararası sertifikalara sahip olması ve patentli teknolojisi ile dünya çapında tanınıyor.
 


Innodisk, iCAP Air’i Piyasaya Sürerek Hava Kalitesi Yönetimine Otonom Karar Alma Yeteneğini Getiriyor

iCAP Air çözümünün bir parçası olan, yüz farklı hava kalitesi detektörüne kadar verileri yönetmek için tasarlanmış “iCAP Air Sunucusu” ise karmaşık ortamlarda bile sorunsuz entegrasyonu ve verimli çalışmayı garantiliyor. Bununla birlikte, kullanıcı dostu bir hava kalitesi yönetim platformu sağlayan iCAP Air, organizasyonların hava kalitesini mobil uygulama veya internet tarayıcısı üzerinden gerçek zamanlı olarak izlemelerine, otomatik uyarılar alabilmelerine ve hava temizleme veya egzoz havalandırma sistemlerini optimize edebilmelerine olanak tanıyor.

Kullanıcılar için hava kalitesi yönetimini basitleştiren kapsamlı bir çözüm olan iCAP Air, orta ve büyük ölçekli tesisler, tıbbi kurumlar, akıllı imalat tesisleri, toplu taşıma merkezleri, kapalı otoparklar ve alışveriş merkezleri gibi kalabalık ve kapalı alanlar için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Innodisk'in iCAP Air hava kalitesi yönetim çözümü, hava kalitesi ve kamu yararı için teknolojiyi kullanmaya kararlı olan tüm işletmeler için bir dönüm noktası teşkil ediyor.

https://www.innodisk.com/en/index.


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers