www.endustriweb.com
innodisk

Innodisk, NVIDIA GTC Konferansı’nda Uç Yapay Zekâ Entegrasyonu Çözümlerini Sergiliyor

Yapay zekâ çözümlerinde dünya çapında lider şirketlerden biri olan Innodisk, uç yapay zekâ (artificial intelligence/AI) entegrasyon yeteneklerini NVIDIA GTC konferansında sergiliyor.

Innodisk, NVIDIA GTC Konferansı’nda Uç Yapay Zekâ Entegrasyonu Çözümlerini Sergiliyor

Innodisk, farklı sektörlerde özelleştirilebilir AI çözümlerini entegre etme ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Firma, uç AI üzerinde yaptığı araştırmaları ve pratik çözümleri, küresel sektörlerle paylaşıyor ve ürettiği kamera modüllerinin, NVIDIA’nın özel görsel teknolojileriyle nasıl entegre olduğunu sergiliyor.

Gelişmiş Akıllı Fabrika Çözümleri
Innodisk, GTC’de, NVIDIA Metropolisfor Factories teknolojisi tarafından desteklenen ve otomatik optik denetleme (automatic optical inspection/AOI) teknolojisiyle kusur tespit eden akıllı imalat çözümlerini sunuyor. Şirketin sunumu, EV2U-SGR1 düşük ışık USB kamera modülünün, loş ışığın yarattığı kısıtlamaların nasıl üstesinden geldiğini ve böylece akıllı fabrika verimliliğini nasıl arttırabildiğini vurguluyor. Söz konusu modülün ileri seviye 3O özellikleri (otomatik odaklama, otomatik pozlama, otomatik beyaz dengesi) ve üstün lensi, üretim ortamlarında sıkça görülen düşük ışık koşullarında bile ürün detaylarını net bir şekilde yakalıyor ve kalite kontrolünü sağlıyor. Ayrıca, bu modül, güvenlik gibi uygulamalarda da kullanılabiliyor, böylece kullanıcılarına fabrika güvenliği için gelişmiş gözetleme imkânı da sunuyor.

Innodisk'in Yönetim Kurulu Başkanı Randy Chien, şöyle konuştu: “NVIDIA'nın AI araçları ve çerçeveleri AI teknolojisini ve bu teknolojilerin getirdiği yenilikleri yaygınlaştırırken, Innodisk'in müşteri odaklı yaklaşımı ve derin entegrasyon deneyimi yapay zekayı pratik çözümlere dönüştürüyor. Müşteri odaklı yaklaşımımız, gelişmiş AI teknolojisini sektörlerin ihtiyacı olan çözümlerle birleştirmenin anahtarıdır.”

Innodisk'in GTC'de sergilediği yapay zeka uygulamaları, uçtan uca, bulut tabanlı bir yazılım platformu olan NVIDIA AI Enterprise'ın temel geliştirme araçlarını kullanıyor. Model eğitimi için NVIDIA TAO Toolkit, model dağıtımı ve yönetimi için NVIDIA Triton Inference Serverve yapay zeka çıkarımı için DeepStream SDK, sezgisel REST-API'ler tarafından kontrol edilebilen mikro hizmetler olarak paketlenmiştir. NVIDIA AI Enterprise, veri bilimi işlem hatlarını hızlandırır ve üretim sınıfı yapay zeka uygulamalarının geliştirilmesini ve dağıtımını kolaylaştırır. Bu stratejik benimseme, doğrulamada önemli tasarruflar sağladı ve son derece esnek uçtan uca özelleştirme hizmetlerini kolaylaştırdı.

Uç AI teknolojilerinin gerektirdiği donanıma olan artan talebe yanıt vererek, Innodisk GTC'de endüstriyel SSD'lerini, bellek ürünlerini ve genişletme modüllerini sergiliyor. Uç AI sistemlerinin sürdürülebilirliği için olmazsa olmaz olan ürünlerinin dayanıklılığına ve adaptasyon kabiliyetine vurgu yapan Innodisk, Aetina’nın AI donanımlarını entegre ederek ve grup kaynak entegrasyonunu kullanarak, müşterilerinin AI teknolojilerini kullanan çözümlerini sektörlerinin getirdiği gereksinimleri karşılayacak şekilde güçlendiriyor.
Innodisk’in özelleştirilebilen AI çözümlerini görmek için GTC süresince 338 numaralı standı ziyaret edin.

http://www.innodisk.com 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers