www.endustriweb.com
innodisk

Innodisk Yapay Zekâ Destekli Akıllı Üretim Çözümlerini, Embedded World 2024 Fuarında Sergiledi

Dünyanın önde gelen yapay zekâ (artificial intelligence / AI) çözüm sağlayıcılarından biri olan Innodisk, akıllı üretim için en yeni gömülü ve AI çözümlerini, Nürnberg’de düzenlenen Embedded World 2024 fuarında tanıttı.

Innodisk Yapay Zekâ Destekli Akıllı Üretim Çözümlerini, Embedded World 2024 Fuarında Sergiledi

Endüstriyel ortamlarda üretkenliği, verimliliği ve güvenliği arttırmaya odaklanmış bir şirket olan Innodisk, bu yıl fuarda kişisel koruyucu ekipman (KKD) tespiti, iCAP Air, iVIT ve MIPI üzerinden Type-C kamera çözümleri de dahil olmak üzere bir dizi AI çözümünü ve SSD ve DRAM modüllerini öne çıkardı.

Akıllı Üretim için Kapsamlı AI Çözümleri

Innodisk, endüstriyel veri depolama, gömülü veri işleme ve AI hızlandırma teknolojilerindeki uzmanlığını bir araya getiriyor ve kapsamlı AI çözümleri ile desteklenen akıllı üretim vizyonunu dünyaya sunuyor. Innodisk’in çözümleri, mevcut üretim süreçlerine sorunsuz bir şekilde entegre oluyor ve sürecin tamamında performans, güvenilirlik ve güvenlik sağlıyor.

AI teknolojileriyle üretim ortamlarını geliştiren Innodisk, süreçlerin başlamasından iş akışına ve genel uzaktan yönetim desteğine kadar AI'nin sunduğu avantajlardan yararlanıyor. Innodisk’in çözümleri arasında olan yapay zekâ destekli KKD (Kişisel Koruyucu Donanım) tespiti çözümü, işçilerin fabrikaya girdikleri anda KKD kullanıp kullanmadıklarını kontrol ederek onların güvenliğini sağlıyor; otomatik optik denetleme (automatic optical inspection/AOI) teknolojisi ise ürün kalitesini artırıyor. Otomatik güdümlü araçlar (automated guided vehicles / AGV) gibi uygulamalarda verimliliği artırmak için MIPI üzerinden Type-C kamera çözümlerini piyasaya sunan Innodisk, iVIT Başlangıç Kiti ile de yapay zekâ kullanmaya başlamayı basitleştiriyor ve iCAP Air komut merkezi ile de operasyonel kontrolü arttırıyor.

Özgünleştirme ve Esneklik
Kapsamlı AI çözümleri ve endüstriyel modüllerini piyasaya sunan Innodisk, özgünleştirme ve esnekliğe olan bağlılığı ile de öne çıkıyor. Farklı uygulamalar için özel tasarlanmış sistemler sunabilen Innodisk, temel teknolojilerini merkez alan çözümler geliştiriyor ve kapsamlı tasarım ve imalat hizmetleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına tamamen uygun çözümler yaratıyor. Gerekli tüm alt sistemleri esnek bir yaklaşımla sorunsuz bir şekilde entegre eden Innodisk, sorunsuz entegrasyon ve uyumluluk sağlıyor, kurulumu ve yönetimi basitleştirme odaklı yaklaşımı ile de müşterileri için hayatı kolaylaştırıyor ve deneyim odaklı yaklaşımı ile de müşterilerin aklındaki konseptlerin kolayca gerçeğe dönüşmesini sağlıyor.

Innodisk, uç AI çözümlerine olan artan ihtiyaca karşın, en gelişmiş DDR5 6400 DRAM modülleri, CXL bellek genişletme sistemleri, yüksek kapasiteli endüstriyel sınıf SSD'ler ve CANbus modüllerinin de dahil olduğu kapsamlı bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu ürünleri ile uç kenar AI sistem operasyonlarının gerektirdiği dayanıklılığı ve esnekliği karşılayan Innodisk, AI çözümleri ile üreticilerin yapay zekanın tam potansiyeline erişmelerine kapı aralıyor ve gelecekte daha akıllı, verimli ve güvenli fabrikaların hayatımıza girmesine öncülük ediyor.

Daha fazla bilgi için lütfen http://www.innodisk.com adresini ziyaret edin.

http://www.innodisk.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers