www.endustriweb.com
NSK

NSK Çin'deki Ar-Ge merkezini ve genel müdürlüğünü genişletiyor

Şanghay yakınlarındaki Kunshan şehrinde yer alan inşaatın temel atma töreni kısa bir süre önce gerçekleştirildi. Bu gelişme NSK'nın Çin'deki varlığını daha da güçlendirecek ve rekabet gücünü artıracaktır.


NSK Çin'deki Ar-Ge merkezini ve genel müdürlüğünü genişletiyor
Kunshan Şehri yetkilileri ve NSK çalışanlarıtemel atma törenine katıldı

Kunshan Şehrinin Huaqiao Ekonomik Kalkınma Bölgesinde yer alan genişletilmiş yerleşkesi, yaklaşık 21.000 m2 toplam yerleşim alanı sunacak ve inşaatın Ağustos 2024'te tamamlanması planlanıyor. Yatırım, NSK'nın Çin'deki varlığını güçlendirmenin yanı sıra, yerel teknoloji gelişimini desteklemek için daha fazla çalışanın ve daha geniş araştırma kapasitesinin eklenmesini de sağlayacak.

NSK'nın Çin'deki Ar-Ge üssü, ülke genelindeki otomotiv ve endüstriyel makine projeleri için teknik destek sağlamaktadır. Bu tesislerin genişletilmesi, şirketin orta vadeli yönetim planı ile uyumludur.

Temel atma töreninde konuşan NSK Çin Genel Müdürü ve CEO'su Yu Guoping şunları söyledi: "Bu genişleme sayesinde NSK, Çin pazarındaki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak teknoloji ve ürünleri yüksek hızda, gelişmiş yöntemlerle ve rekabetçi maliyetlerle geliştirecektir. Endüstriyel makineler, otomotiv rulmanları ve otomotiv direksiyonu alanlarında en son teknolojilere yönelik Ar-Ge çalışmalarımızı geliştirebiliriz."


NSK Çin'deki Ar-Ge merkezini ve genel müdürlüğünü genişletiyor
Yu Guoping, NSK Çin Genel Müdürü ve CEO'su

NSK Çin, özellikle otomotiv elektrifikasyonu ve dijitalleşmesi, otonom sürüş, CNC takım tezgahları, yüksek hızlı demiryolu, rüzgar enerjisi, robotik ve tıp gibi alanlarda yeni teknolojilerin ve ürünlerin geliştirilmesine odaklanacak.

Yu Guopingek olarak; "NSK'nın temel teknolojilerini dijital teknolojilerle birleştiren şirket, Çin'in endüstriyel gelişimi için yüksek kaliteli ve verimli çözümler sunacak. Ayrıca, ülkenin modernleşmesi ve sürdürülebilirliğinin yanı sıra Kunshan şehrinin ekonomik kalkınmasına da katkıda bulunacağız." dedi.

www.nsk.com 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers