www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks, Donanımın Yazılımla Buluştuğu yeni Ewon uzaktan bağlantı çözümlerini sunuyor

17 Nisan itibarıyla HMS Networks, yakın zamanda satın aldığı WEBfactory i4connected ve i4scada yazılım çözümlerini Ewon® markası altında sunarak uzaktan bağlantı çözümlerini güçlendiriyor. Yeni çözümler, makine üreticilerine ve müşterilerine, makinelerden veri toplayan ve bu veriyi kullanımı kolay bir web arayüzünde sunan uçtan uca bir IIoT çözümü sağlıyor.

HMS Networks, Donanımın Yazılımla Buluştuğu yeni Ewon uzaktan bağlantı çözümlerini sunuyor

Ewon i4connected


HMS Networks'ün sunduğu Ewon, uzak makine bağlantısı için dünyanın en çok kullanılan çözümlerini içinde barındırıyor ve makinelerin proaktif ve verimli bakımı için güvenli uzaktan makine erişimi ve veri toplama işlemi sağlıyor.

Yeni i4 yazılım çözümleri ile makine üreticileri ve müşterileri, bağlı makinelerden gelen verileri bir web arayüzünde görselleştirerek karar verme, kontrol ve servis iyileştirme süreçlerini iyileştirecek ve maliyetli makine ve sistem arıza süresi riskini en aza indirecek.

Nasıl çalışıyor?
Bir makineye Ewon ağ geçidi (Flexy veya Netbiter) kurulur kurulmaz, Ewon i4connected yazılımı çalışmaya başlayabilir. i4connected, Ewon ağ geçitlerinden veri toplar ve anlaşılması kolay bir grafik kullanıcı arayüzünde kullanıcıya sunar. Karmaşık endüstriyel süreçler, basit bir şekilde görüntülenerek kullanıcının güvenli bir şekilde bağlantı kurmasını ve tesis, bina, makine, ekipman ve sensörlerden veri almasını sağlar. i4connected'da veriler gerçek zamanlı olarak görselleştirilebilir ve analiz edilebilir, bu da kullanıcının veriye dayalı kararlar almasına ve kestirimci bakım gerçekleştirmesine yardımcı olur.

Ek olarak, Ewon i4scada ile fabrika sahipleri ve sistem entegratörleri, karmaşık tesis içi endüstriyel süreçlerin verimliliğini gerçek zamanlı olarak artırmaya yardımcı olmak için tamamen web tabanlı bir SCADA yazılımından yararlanır. i4scada, daha iyi üretkenlik ve maliyet optimizasyonu için veri odaklı kararlar sağlar.

"Bu entegre yaklaşım, başarılı Ewon ağ geçitlerimiz Flexy ve Netbiter ile son teknoloji ürünü i4connected yazılımını birleştiriyor. Makine üreticileri ve müşterileri, operasyonel verimliliği artırmak ve maliyetleri azaltmak için makinelerinden gelen değerli verileri kolayca açabilecek ve bunlardan yararlanabilecek. HMS'nin açılımı Hardware Meets Software, yani "Donanım Yazılımla Buluşuyor" anlamına geliyor ve bu entegrasyon bunun mükemmel bir göstergesi" diyor HMS Networks İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Alexander Hess.


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers