www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

FAULHABERSTRASSE – GELECEĞE UZANAN YOL

FAULHABER, şirketin 75. yıl dönümü vesilesiyle Schönaich belediyesi tarafından özel bir onur aldı: 1 Kasım'dan itibaren şirket sahasına giden caddenin adı Faulhaberstraße olacak ve şirket binasının numarası 1 olacak.

FAULHABERSTRASSE – GELECEĞE UZANAN YOL

FAULHABER'in tarihi, en başından beri Schönaich belediyesiyle yakından bağlantılıdır. 1947'de "Feinmechanische Werkstätten" kuruluşundan sonra, şirket kurucusu Dr. Fritz Faulhaber Sr. ve ilk çalışanları, 1960 yılında Dr. Faulhaber'in Johann-Sebastian-Bach- Weg'deki evinin yanındaki bir hangara taşınmadan önce Vogelsand'deki bir binada çalışıyorlardı. 1990'ların başında, FAULHABER şuan ki genel merkezinin bulunduğu lokasyondaki yeni bir binaya taşındı.


FAULHABERSTRASSE – GELECEĞE UZANAN YOL

Schönaich belediye başkanı Anna Walther, Eylül 2022'de 75. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak yeni sokak tabelasını 1.000'den fazla konuğun önünde "Tabiri caizse bağımızı sonsuza dek pekiştirmek istiyoruz" sözleriyle açıkladı. Şirketin köklerine olan bağlılığı için teşekkür etti ve FAULHABER'i teknoloji pazarında uluslararası alanda başarılı bir oyuncu ve belediye için de önemli bir figür olarak övdü. FAULHABER'in güvenilir bir ortak olarak hareket etmesinden ve sorumluluk üstlenmesinden özellikle memnun olduğunu dile getirdi. Örnek olarak da Anna Walther şirketin Schönaich yaşlılar yemek masasına ve Sindelfingen gıda bankasına olan sosyal bağlılığından bahsetti. FAULHABER'in Schönaich lokasyonunda iklim nötr bir şekilde üretim yapan ilk Alman şirketlerinden biri olduğunu belirterek şirketin sürdürülebilirliğe olan bağlılığına da vurgu yaptı.


FAULHABERSTRASSE – GELECEĞE UZANAN YOL
 
Ayrıca yeni caddenin ismi geleceğin teknolojilerine ve sürücü çözümlerine de odaklanıyor. "Faulhaberstraße - geleceğe uzanan bir yol - çünkü FAULHABER'in 75 yıldır temsil ettiği şey bu" dedi belediye başkanı. Karl Faulhaber, Schönaich belediyesi tarafından verilen özel onur için şirket adına teşekkürlerini iletti.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers