www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Akıllı uygulama öyküsü: Basın Duyurusu

HQ’dan - Danetta Bramhall

Akıllı uygulama öyküsü: Basın Duyurusu

Saniyede Dört Şişe Birden Ambalajlama Çözümlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi için, bkz http://psft.com/A5U

Altavilla Vicentina/İtalya´da, bir Akıllı Sarma Makinesi dekoratif bantları şişelerin üzerine saatte 18000 adet yerleştirmekte ve sıkarak sarmaktadır. Bu saniyede beş adet demektir. Hasarlı ya da kopuk bir kayar bileziği değiştirmek için üretimi her durdurduklarında ne kadar para kaybedeceklerini bir düşünün. Bu Clever Machines´in karşılaştığı bir sorundu.

Clever çok çeşitli sarma makineleri ve ısıyla büzüştürme tüneli uygulamaları sağlamaktadır. Bu makineler müşteri tarafından istenen her tipte bant uygulamasını, tam/kısmi bantlar ve güvenlik bantlarına uygun doğrusal ve döner makineler de dahil olmak üzere farklı üretim hızlarında gerçekleştirebilir. Bu makineler gıda ve içecek, kozmetik ve eczacılık gibi birçok farklı ambalajlama uygulamasında kullanılabilir.

Clever Machines´in sahibi Tagliaferro Silverio “Kendimizi devamlı teknolojik araştırmayla ve müşterilerimizle bağlantı halinde, onların gereksinimlerini karşılamaya adadık” demektedir.

Bir müşteri Sarma Makinelerinde kayar halkaların çalışır tutulmasının zaman alıcı olması nedeniyle ortaya çıkan ölü zamanın azaltılması ihtiyacıyla geldiğinde, Clever, Rockwell Automation ile temasa geçti. Rockwell onlara ProSoft Technology´nin 802.11n Hızlı Dolaşımlı Endüstriyel Telsiz´ini ve anten olarak da bir 5 GHz frekans bandından çalışan sinyal yayıcı kablo kullanmalarını tavsiye etti. 802.11n Hızlı Dolaşımlı Telsiz Erişim Noktası, Yineleyici(Repeater), Köprüleme(Bridging) ve Client modlarını destekler ve 300 Mbps´ye erişen hızlarda veri aktarır.

ProSoft Teknoloji Bölgesel Satış Yöneticisi Andrea Mazzucchelli “Bu telsizin Hızlı Dolaşım özelliği kesintisiz, yüksek hızlı bağlantı sağlamaktadır, özellikle de Clever Bant Makinesi gibi hızlı ekipmanlar için son derece uygundur” demektedir.

Clever Elektrik Departmanı Teknik Müdürü Andrea Parlato “Mükemmel saniye başı paket performansı ve kararlı iletişim tam da aradığımız şeydi” demektedir.

Şu anda bir CompactLogixTM L36, ProSoft Teknoloji´nin telsizleri üzerinden Point I/O ile iletişim kurmakta ve şişelere etiket uygulayan ve ısıyla yapıştırma yapan döner tablalarından hızlı ve güvenilir veri aktarmaktadır.

Akıllı uygulama öyküsü: Basın Duyurusu
 

Sinyal yayıcı kablolar kayar halkaların yerini almakta ve bu halkaların çalışır tutulmasına bağlı masraflı ölü zamanı ortadan kaldırmaktadır. Sinyal yayıcı kablo, köşelere, monoray sistemlerin üzerine ve tünellere zorlu ya da imkansız koşullar altında geleneksel antenlerde kablosuz veri sinyallerinin çoğaltılması için kurulabilecek uzun, esnek ve dilimli bir antendir. Bu kablo, sinyalin alınmasına ihtiyaç duyulan yerin hemen yakınına monte edilebileceğinden, kablosuz sinyali işletmede yer alabilecek diğer makinelere gitmeyecek şekilde yalıtır. Ayrıca kablo çoğu uygulamanın gereksinimlerinin karşılayacak şekilde farklı uzunluklarda sağlanır.

Mazzucchelli “Sinyal yayıcı kablolar 802.11n telsizlerle birlikte çalışmak üzere özel olarak test edilir, bu da onları işletmesi pahalı kayıcı halkalar yerine sahada kendini kanıtlamış bir çözüm haline getirir” demektedir.

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers