www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

PLX31-EIP-PND gateway ürünleri. Basın Bülteni – Merkez Ofis – yazan: Lauren Robeson

Prosoft Technology tarafından geliştirilen yeni Ethernet/IP to Profinet IO Device (Slave) gateway ürünü Ethernet/IP ve Profinet IO tabanlı kontrol üniteleri arasında haberleşme imkanı sağlamaktadır.

PLX31-EIP-PND  gateway ürünleri.  Basın Bülteni – Merkez Ofis – yazan: Lauren Robeson

Çoklu I/O bağlantısı imkanı sayesinde kontrol, diagnostik veya daha farklı amaçlar ile yapılan sistem bağlantıları için farklı hız atamaları yapılabilmekte ve bu şekilde bant genişliği optimizasyonu sağlanmaktadır.

Prosoft Technology’nin  bu amaçla tasarladığı yeni Ethernet/IP to Profinet IO Device (Slave) gateway ürünü satışa sunulmuştur.

Yeni gateway ürünü PLC-PLC arası interlock işlemleri, SCADA veri ara yüzü veya veri depolama gibi  pek çok amaçla kullanılabilmektedir. Çoklu I/O bağlantısına izin veren yapısı,  hızlı ve güvenilir veri akışı sağlamakta,  farklı veri tipleri için öncelik sırası verme olanağı sayesinde de bant genişliği kullanımının optimize edilmesine yardımcı olmaktadır.

Prosoft Technology, ürünlerinin güvenle kullanılabilmesine yönelik  pek çok destek sağlamaktadır.  Ürün için geliştirilen video sayesinde kurgulama işlemleri adım adım kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.  I/O bağlantı yapısı, ek bir programlama ihtiyacı doğurmadan PAC ve benzeri sistemlere hızlı entergrasyon imkanı vermektedir.  Tüm bunların yanı sıra, ürünle birlikte gelen “Prosoft Discovery Service” program paketi sayesinde bilgisayarınızın gateway ürününü otomatik olarak bulması, varsayılan adres değişikliklerinin yapılmasını mümkün kılmaktadır.

Cihazın üzerinde acil durumlarda konfigürasyon dosyalarına erişilebilmek üzere SD hafıza kartı takılabilmesi için de bir SD slot bulunmaktadır.

Prosoft Technology tarafından satışa sunulan  yeni Ethernet/IP to Profinet IO Device (Slave) gateway ürünü ile ilgili daha detaylı bilgi için   sitesini ziyaret edebilirsiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers