www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology; EtherNet/IP veya Modbus TCP/IP ağınız için güvenilir ağ geçit çözümleri sunuyor

Gerçek zamanlı veriye mi ihtiyacınız var? Söz konusu ağ olunca, karşılaştırma yapmaya gerek yoktur. PLX30 Ethernet ve Seri Ağ uç EtherNet/IP veya Modbus TCP/IP ağlarına yönelik güçlü ve uygun maliyetli.

ProSoft Technology; EtherNet/IP veya Modbus TCP/IP ağınız için güvenilir ağ geçit çözümleri sunuyor
Eplan Başkanı Maximilian Brandl: «Eplan küresel bir şirket olarak mükemmel bir seviyeye ulaşmıştır ve dünyanın her yerindeki gelişen piyasalar için büyük fırsatlar görmekteyim.»

Eplan Başkanı Maximilian Brandl şunları paylaştı: «CAE çözümlerine yönelik dünya genelinde piyasamız mevcuttur. Eplan küresel bir şirket olarak mükemmel bir seviyeye ulaşmıştır ve dünyanın her yerindeki gelişen piyasalar için büyük fırsatlar görmekteyim.» CAE çözümlerinde piyasa lideri olan Eplan, şu anda 50´yi aşkın ülkede bulunmaktadır. ABD, Çin, Hindistan ve Japonya'daki gelişen pazarlar için daha kapsamlı büyüme planlanmaktadır. Danışmanlık alanındaki doğru yatırımlar çözüm sektörünün sürekli olarak büyümesini sağlamıştır. Danışmanlık, uygulama ve destek hizmetleri de dahil olmak üzere Mesleki Hizmetler, Eplan'a ait gelirlerin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Büyüme çıtası ise oldukça yüksek tutulmuştur; Eplan 2014 yılında çift haneli büyük bir büyüme hedeflemenin yanı sıra ve 100'ü aşkın yeni iş imkânı da yaratmayı planlamaktadır.



Yazılım ve mühendisliğe karşı tam bir bağlılık


Friedhelm Loh Group'un grup şirketlerinden biri olan Eplan'ın, yazılım ve mühendislik alanında büyük yatırımlar yapmaktadır. Yaklaşık 500 çalışanı ile bir SAP sistem bütünleştiricisi ve Autodesk Aracısı olan Cideon ise Eylül 2013 tarihinde gruba katılmıştır. Friedhelm Loh Group'un sahibi olan Friedhelm Loh şunları paylaşarak grup vizyonunu açıklamıştır:
«Mekanik ve elektrik mühendisliği mekatronik üzerinde birleşmektedir. Endüstri 4.0 senaryoları temel olarak yazılımlardan otomasyon üzerindeki arayüzlere kadar çeşitli öğeler gerektirmektedir.» Friedhelm Loh, gelecek için bir fırsat olarak gördüğünden ilk olarak Eplan'a 1986 yılında yatırım yapmıştır. (o zamanki adıyla Wiechers & Partners). Günümüzde ise Friedhelm Loh, özellikle optimize edilmiş değer zincirlerine doğru Friedhelm Loh Group´u yönetmektedir:»Müşterilerimiz bizden potansiyel gelişmeler ve tasarruf beklemektedir. Endüstri 4.0 ile birlikte bu hedeflere ulaşabiliriz. Bu bağlamda Eplan, Cideon, Rittal ve Kiesling'in güçlü hizmet ağı müşterilerimizin katma değerini arttırmamız için mükemmel bir dayanak teşkil etmektedir.»
ProSoft Technology; EtherNet/IP veya Modbus TCP/IP ağınız için güvenilir ağ geçit çözümleri sunuyor
Friedhelm Loh Group sahibi ve İcra Kurulu Başkanı Friedhelm Loh: «Müşterilerimiz bizden yeni gelişmeler ve tasarruf beklemektedir. Endüstri 4.0 ile birlikte bunlara ulaşabiliriz.»

Yenilik üzerine yenilik

1984 yılında kağıt & mürekkebin yerini PC & yazılımların alması ile başlayan süreç gelişmeye devam etmiştir: Eplan, mühendislik süreçlerini optimize etmek için trendleri belirleyen bir araç olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. Eplan Mühendislik Merkezi ve makine belgelerinin modüler tasarıma uygun şekilde otomatik ayarlanması ile Eplan uzmanları öncü bir teknoloji sunmuştur. Kusursuz Eplan Platformu ile birlikte makine ve tesis mühendisliği, otomotiv ve ulaşım sektörleri, mekanik ve otomasyon sektörleri ve hatta tıp ve enerji teknolojisi sektörlerinin müşterileri de standartlaştırılmış prosedürleri, otomasyon süreçleri ve sürekli iş akışı tarafından meydana getirilen ürün gelişim süreçlerinin arttırılmış etkinliğinden faydalanmaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers