innodisk

Innodisk, Gelişmiş Yapay Zekâ Görüntüleme Uygulamaları İçin Yenilikçi MIPI Type-C Çözümünü Sunuyor

Dünya çapında önde gelen yapay zekâ çözüm sağlayıcılarından biri olan Innodisk, şu anda kullanılan çözümlerdeki MIPI kablo uzunluğu sınırlarını aşan ve böylece gömülü kamera modüllerinin sisteme daha uzak konumlandırılmasını sağlayan dünyanın ilk MIPI Type-C çözümünü lanse ediyor.

NSK

Yeni kesme tesisi, Avrupa’da NSK lineer kılavuz kullanıcıları için teslim sürelerini azaltacak

NSK'nın sınıfının lideri lineer kılavuzlarının Avrupa’da faaliyet gösteren kullanıcıları artık NSK'nın Hollanda'daki yeni son teknoloji ürünü kesim tesisinden yararlanabilirler. Şirketin Tilburg'daki Avrupa Dağıtım Merkezi'nde bulunan ve 1,6 milyon Euro yatırım gerçekleştirilen tesis, Almanya, Fransa, İtalya ve diğer önemli Avrupa pazarlarındaki müşteriler için hizmet seviyelerini artıracak.

FNSS News

FNSS, PARS 6x6 Ateş Destek Aracı

FNSS, Malezya’da gerçekleştirilecek DSA Fuarı’nda TEBER-II 30/40 Uzaktan Komutalı Kule entegreli PARS III 6x6 aracının yanı sıra, SANCAK 30 mm Uzaktan Komutalı Kule’sini de sergileyecek.

Seco Tools

Yepyeni Seco Takım Karşılaştırma web portalı müşterilere güç kazandırıyor

Seco web sitesine eklenen bu yeni özellik sayesinde müşteriler kesici uçları anında karşılaştırabilir. Üstelik bu araç, müşterilerin mevcut takımlarıyla aynı özelliklere sahip veya daha iyi Seco alternatiflerini de anında keşfedip sipariş etmelerine imkan tanır.

innodisk

Innodisk Yapay Zekâ Destekli Akıllı Üretim Çözümlerini, Embedded World 2024 Fuarında Sergiledi

Dünyanın önde gelen yapay zekâ (artificial intelligence / AI) çözüm sağlayıcılarından biri olan Innodisk, akıllı üretim için en yeni gömülü ve AI çözümlerini, Nürnberg’de düzenlenen Embedded World 2024 fuarında tanıttı.

Join the 155,000+ IMP followers