www.endustriweb.com
Kennametal

Kennametal' in KCK20B ve KCKP10 değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kaliteleriyle daha uzun işleme olanağı

Yeni kaliteler, daha yüksek aşınma direnci ve daha uzun takım ömrü sağlayarak dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir işlemede verimliliği artırır.


Kennametal, dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir bileşenlerini işlemede daha yüksek aşınma direnci ve %30'a varan daha uzun takım ömrü için KCK20B ve KCKP10 değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kalitelerini tanıttı. Her iki kalite de kaba işleme, yarı hassas işleme ve hassas son işleme uygulamalarında daha yüksek verimlilik ve kararlı, tekrarlanabilir performans sağlar.


Kennametal' in KCK20B™ ve KCKP10™ değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kaliteleriyle daha uzun işleme olanağı
Birçok değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme ürün serisi için mevcut olan yeni kaliteler, hızlı, kolay aşınma tanımlaması için altın sarısı renkte bir üst katmanlı olarak sevk edilir ve her kesme kenarı için maksimum takım ömrü sağlar.

Kennametal Ürün müdürü Gil Getz, " Katman kaplama yapışması kesici uç arızasının önde gelen nedenlerinden biridir. Bu nedenle yeni kaliteler, daha pürüzsüz bir kesici uç yüzeyi ve daha az kesme sırtı yüzü aşınması için en uygun duruma getirilmiş katman kaplama yapışması sağlayan yüksek güç darbeli magnetron püskürtme (Yüksek PIMS) teknolojisine sahiptir." diyor. Yeni kaplama teknolojisinin kesme kenarı gücünü de artırdığını belirtiyor. "Sonuç, gri dökme demir, sfero dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir dahil olmak üzere çok çeşitli dökme demir alaşımlarında yüksek performanslı frezeleme sağlar."


Kennametal' in KCK20B™ ve KCKP10™ değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme kaliteleriyle daha uzun işleme olanağı
Kesme sırtı yüzü aşınmalarının karşılaştırması: Solda KCK20B ve sağda başka bir kalite. kesme sırtı yüzü aşınması, dökme demir ve sıkıştırılmış yoğun grafitli dökme demir işlemede takım ömrünü sınırlar. KCK20B ve KCKP10 kaliteler, daha uzun takım ömrü sağlayarak verimliliği önemli ölçüde artırır.

KCK20B ve KCKP10 ıslak veya kuru işlemeler için uygundur. Bunlar, rüzgar türbini millerinde kullanılan rotor göbeklerini, pompa gövdelerini, rotiller ( direksiyon mafsalları) ve ağır ekipman için dişli gövdelerini ve krank milleri ve silindir kafaları gibi otomotiv bileşenlerini kapsar. KCK20B, kaba işlemeli ve yarı hassas işlemeli uygulamalarda daha yüksek verimlilik sağlarken, KCKP10 hassas son işlemeli uygulamalar için geçerlidir, ancak 45HRC'ye kadar dökme demir ve çeliklerin profil işlenmesinde ve kopya frezelemede de son derece iyi çalışır.

Getz, "Yüksek takım maliyetinin ve takım değiştirmelerden kaynaklanan durma süresinin özellikle önemseyen müşteriler için KCK20B ve KCKP10 kaliteler takım ömrünü büyük ölçüde arttırma sözü veriyor" diyor. " Ayrıca işlenmiş parça sayısını artırmak isteyenler için yeni kaliteler orada da kullanılmaktadır. Her iki durumda da, herhangi bir atölyede dökme demir işleme için bir kazan-kazan durumu.” Daha fazla bilgi için buraya tıklayın: KCK20B™ & KCKP10™

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers