www.endustriweb.com
WIDIA

WIDIA, Çeşitli tezgah koşullarına ve kurulumlara uygun M1600 Yüzey frezeleme gövdesini tanıttı

Çeşitli çeliklerin, paslanmaz çeliklerin, dökme ve Küresel grafitli (sfero) demirlerin kaba ve yarı hassas işlenmesi için tasarlanmış yeni yüzey freze


WIDIA bugün çelik, paslanmaz çelik, dökme demir ve küresel grafitli (sfero) demir malzemelerde kaba işlemeli ve yarı hassas işlemeli işlemler için M1600 yüzey frezesinin piyasaya sunulduğunu duyurdu. 16 kesme kenarı ve akıllı kesici uç tasarımı ile M1600, düşük güçlü tezgahlar, kararsız, sürdürülebilir sağlamlıkta olmayan kurulumlar, uzun bağlama boyları, düşük güçteki tezgahların veya yetersiz bağlama donanımlarının koşulları dahil olmak üzere çeşitli işleme koşullarında çalışır.


WIDIA, Çeşitli tezgah koşullarına ve kurulumlara uygun M1600 Yüzey frezeleme gövdesini tanıttı
Dökme Demir GGG60, Çelik 42CrMo4 ve Paslanmaz Çelik 1.4301'de bir DC55 tezgahında bir deneme gerçekleştirmeden önce tutucuya M1600 yüzey freze bağlanmıştır.


WIDIA Değiştirilebilir kesici uçlu frezeleme bölümü küresel portföy yöneticisi Anna Kim yaptığı açıklamada; "Yüzey frezeleme en yaygın işleme işlemlerinden biridir, bu nedenle müşterilerimiz için çelikte ve dökme demirde talaş kaldırma oranlarında önemli iyileştirmeler sağlayan çok yönlü ve uygun maliyetli bir çözüm tasarladık.” dedi ve "M1600, yüzey frezeleme takım stok durumunu azaltmak ve işleme çıktılarını artırmak isteyen genel mühendislik, enerji ve otomotiv müşterileri için anahtar teslim bir çözümü temsil etmektedir." diye görüşünü bildirdi.

Pozitif bir geometriye sahip 16 kenarlı, hassas taşlanmış kesici uç, düşük kesme kuvvetleri ve düşük güç tüketimi sağlaması nedeniyle daha uzun takım ömrü ve kesme kenarı başına mükemmel düşük maliyet elde edilmektedir. M1600, üç çok yönlü WP35CM, WK15CM ve WU20PM kalitede tek bir genel kullanım amaçlı kesici uç geometrisine sahiptir.

WP35CM kalite tüm çelik tiplerini hedeflerken, WK15CM kalitei, dökme demir malzemeler için tasarlanmıştır ve kuru uygulamalarda en iyi performansı gösterir, ancak ıslak koşullarda da kullanılabilir. Genel kullanım amaçlı WU20PM kalite, hem kuru hem de ıslak uygulamalarda çelik, paslanmaz çelik ve ısıl dirençli alaşımların işlenmesinde de kullanılabilir.

"Akıllı" kesici uç tasarımı, kesme kenarının altında düzgün talaş akışını destekleyen ve takım üzerindeki kesme kuvvetlerini azaltan bir uç yuvası yüzeyine sahiptir. Kesici uç ayrıca kavisli bir kesme kenarına sahiptir ve eksenel olarak pozitiftir ve bu da güç tüketiminin azaltılmasını sağlar. 16 kesme kenarının kapsadığı bu önemli tasarım özellikleri, M1600'ü ekonomik bir yüzey frezeleme seçeneği haline getirmektedir.

M1600 yüzey frezeler, 50 mm ile 160 mm arasında altı metrik çap aralığında mevcuttur. Bunu 2021 sonbaharında inç çapları takip edecek. M1600 gövdelerini ve kesici uçlar ile diğer WIDIA metal işleme ve kesme takımlarının siparişleri, WIDIA yetkili Satış ve Dağıtımcı iş ortakları aracılığıyla verilebilir. Kenar frezeleme videosu da dahil olmak üzere M1600'ün tüm ayrıntılara erişmek için buraya tıklayın.


WIDIA, Çeşitli tezgah koşullarına ve kurulumlara uygun M1600 Yüzey frezeleme gövdesini tanıttı
Bir 42CrMo4 çelik işleminde M1600 kullanılarak üretilen talaşlar.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers