www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon ve NVISO, IIoT siber güvenliğini yeni seviyeleri taşımak için ortaklık kuruyor

Sürekli artan siber tehdit ortamıyla birlikte, HMS Networks içerisindeki bir iş birimi ve endüstriyel uzaktan bağlantı alanında küresel lider olan Ewon, siber güvenlik alanında uzman olan NVISO ile siber güvenliği bir üst seviyeye taşımak adına ortaklık kurdu.

Ewon ve NVISO, IIoT siber güvenliğini yeni seviyeleri taşımak için ortaklık kuruyor
Sol: Jean-Christophe Epaillard, Ewon Bilgi Güvenliği ve Teknolojisi Müdürü Sağ : Tim Beyens,  NVISO Ofansif Güvenlik & Yazılım Güvenliği Hizmetleri

Fabrikaları kötü niyetli saldırılardan korumak her zamankinden daha fazla kritik hale geldi. HMS Networks şu anda pazar lideri ve kurumsal düzeyde güvenlik korumasına sahip olacak gelecek nesil Ewon ürünlerini geliştiriyor. Bu güvenlik girişiminin temel unsurlarından biri ise Ewon hizmetlerinin siber saldırıları önlemesine, algılamasına ve bunlara güçlü bir şekilde yanıt vermesine yardımcı olması için siber güvenlik uzmanı NVISO ile kurduğu ortaklıktır.

Ortaklığın işleyişi
HMS, genel olarak aynı noktalara odaklanan yıllık denetimler yerine, zamanla daha da iyi hale gelen uzmanlar tarafından sürekli olarak zorlanarak çıtayı daha yükseğe çıkarmaya karar verdi. Buna göre NVISO, Ewon sistemlerini düzenli olarak inceleyecek ve nasıl iyileştirilebileceği konusunda sürekli geri bildirim sağlayacaktır. Ewon'un her yıl yenilediği ISO 27001 sertifikasını tamamlayan ortaklık, endüstriyel makinelere uzaktan erişimin daha iyi korunması için Ewon ürünlerinin ve hizmetlerinin her zaman en yüksek seviyede güvence altına alınmasını sağlayacak.

“300.000'den fazla bağlı makineyle pazardaki lider oyuncu olmak büyük sorumluluk getiriyor ve bu hafife almadığımız bir şey. Bu da müşterilerimizin veri ve ekipmanlarının güvenliğini ve gizliliğini vaat etmekle ve sağlamakla başlıyor.” diyor HMS Networks Ewon Birimi Genal Müdürü Francis Vander Ghinst.

Ortak ağı üzerinden kullanıma hazır
Müşterilerin verilerinin gücünü en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmak için, Ewon ürünleri, müşteri ihtiyaçlarına dayalı olarak hızlı bir şekilde verimli ve entegre çözümler oluşturmaya hazır olan 2000'den fazla deneyimli iş ortağından oluşan kapsamlı ve küresel bir ekosistem oluşturmuştur.

Daha fazla bilgi için www.ewon.biz adresini, bilgi tabanı makaleleri için ise www.ewon.biz/support adresini ziyaret edebilirsiniz.


  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers