www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Ixxat CANnector – CAN için İsviçre çakısı niteliğinde

HMS Networks, CAN ağlarını günlüklemek, köprülemek ve genişletmek için esnek Ixxat® CANnector çözümünü piyasaya duyuruyor. Halihazırdaki CAN@net NT ve CANbridge NT serilerinin tamamlayıcısı olan CANnector, ilave ara yüzleri ve işlevlerin yanı sıra veri günlükleme işlevi de sunuyor. CAN@net NT ve CANbridge NT ile uyumlu olduğundan, CANnector var olan kurulumların kolay bir şekilde genişletilmesini mümkün kılıyor.

Ixxat CANnector – CAN için İsviçre çakısı niteliğinde

Esnek bir tam çözüm – kaydedici, köprüleyici ve genişletici

CAN@net ve CANbridge NT gibi, CANnector çözümü de bağımsız bir cihaz olup, herhangi bir PC’ye ihtiyaç duymamaktadır. Genel CANnector versiyonuna ek olarak, üç adet önceden yapılandırılmış sürüm de sunulmaktadır:

CANnector Range – Ethernet üzerinden basit CAN(FD) aralığı genişletme veya PC’ye Ethernet üzerinden bağlı CAN arayüzü olarak kullanım için.

CANnector Bridge – veya sinyal tabanlı CAN(FD) köprü/ağ geçidi, çerçeve veya sinyal bazlı olarak tüm bus sistemleri için online kayan noktalı veri işleme gibi özelliklere sahip.

CANnector Log - Kayıt çerçevesi veya sinyal tabanlı CAN (FD) verileri için tetikleyici ve ring-bufffer veri kaydedicinin yanı sıra CAN (FD) üzerinde uyandırmalı düşük güçlü uyku modu.

Paketi açtıktan ve bağladıktan sonra, üç versiyonun tümü doğrudan kullanılabilir. Temel donanım aynı olduğundan ve CANnector'ın farklı işlevleri yüklenebilir yapılandırmalarla sağlandığından, tüm CANnector'lar, seçilen işlevselliği içerecek şekilde yeniden yapılandırılabilir.

Performanslı ve çok yönlü


Güçlü Linux platformu, CANnector'ın karmaşık uygulamaları ve veri işlemlerini doğrudan cihaz üzerinde yürütmesine olanak tanır. Veri yolu açıklama dosyalarının desteği ayrıca sinyal seviyesinde çalışmayı da mümkün kılar. "CAN üzerinde uyandırma" özelliğini kullanarak ve CAN veri yollarında TX işlevini kapatma imkanı sayesinde, cihaz güç ve güvenliğe duyarlı uygulamalarda kullanılabilir.

CANnector, desteklenen arayüz sayısının değiştiği farklı donanım sürümlerinde sunulmaktadır. Maksimum arayüz sayısı sekiz CAN (FD), iki LIN, iki Dijital IO ve bir EtherCAT bağımlı arayüzün yanı sıra Ethernet ve USB'dir. EtherCAT bağımlı arabirimi, HMS'nin Anybus® CompactCom teknolojisi kullanılarak yürütülür ve diğer endüstriyel Ethernet protokollerinin de gelecekte desteklenmesine olanak tanır. Wi-Fi ve Bluetooth gibi USB uzantıları isteğe bağlı olarak sunulmaktadır.

Bulut ve PLC Bağlantısı

Ixxat CANnector, Wi-Fi üzerinden mobil cihazlar (akıllı telefonlar veya tablet) kullanarak canlı veri görselleştirme ve simülasyonu gibi ek işlevler yahut OPC-UA, MQTT, veya HMS’nin endüstriyel veri bağlantısı için kendi çözümü olan HMS HUB üzerinden bulut bağlantısı sunmaktadır.

CANnector, EtherCAT slave arayüzünü kullanarak, CAN (FD) tabanlı ağların endüstriyel Ethernet ağlarına veya PLC'ye doğrudan bağlanmasını sağlar.

CANnector cihazında tüm işlevler paralel olarak yürütülebilir, böylece veri kaydı, mobil cihazlarda CAN (FD) köprüleme ve veri görselleştirmeye paralel olarak yürütülebilir.

Sürükle & bırak ile kolay yapılandırma

HMS, kaynak ve hedef arasındaki "bağlantıların" Sürükle ve Bırak konsepti kullanılarak kurulduğu kolay CANnector konfigürasyonuna imkan tanıyan ücretsiz bir Windows aracı sağlar. CAN (FD) veriyolu açıklamaları isteğe bağlı olarak konfigürasyon için içe aktarılabilir. Standart işlev yelpazesi, entegre geliştirme ve hata ayıklama ortamı ve kendi C-kullanıcı kodu veya doğrudan cihaz üzerinde çalıştırılabilen Matlab / Simulink modelleri kullanılarak genişletilebilir.

CANnector hakkında daha fazla bilgi için www.ixxat.com adresinizi ziyaret edebilirsiniz.



Ixxat CANnector – CAN için İsviçre çakısı niteliğinde

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers