www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks (HMS), IAI Corporation’a 7 milyonuncu Anybus ürünü teslim etti

IAI, dünyadaki üzerindeki farklı fabrikalarında robotlarını ve hareket kollarını çeşitli endüstriyel ağlara bağlamak için HMS’nin sunduğu Anybus bütünleşik teknolojisini kullanıyor.

HMS Networks (HMS), IAI Corporation’a 7 milyonuncu Anybus ürünü teslim etti
Soldan sağa; Christian Berghdahl, Ürün Pazarlama Müdürü, Anybus, HMS Ağları, Bartek S. Candell, Genel Müdür - MU Asya, HMS Ağları ve Toshihisa Tsukuda, Yönetici Yazılım Bölüm II ve Kazunobu Maruyama, IAI Uzman Yazılım Bölüm I Geliştirme Bölümü.
Anybus entegreli ürünler tüm büyük fieldbus ve endüstriyel Ethernet ağlarına çoklu ağ bağlantısı sunar ve müşteriler arasında farklı entegrasyon ihtiyaçlarını karşılamak için Chip, Brick ve Module formatlarında gelir. Şu anda, IAI tarafından kullanılan ana ürün Anybus CompactCom değiştirilebilir iletişim modülleridir.
 
IAI ve HMS arasındaki köklü işbirliği
IAI ve HMS neredeyse 20 yıldır birlikte başarıyla çalışıyorlar, ve bu süre zarfında IAI birkaç farklı nesil Anybus ürünü kullanmıştır. “İlk kez 18 yıl önce Anybus ürünleri kullanarak geliştirme yapmaya başladığımızda, uygulama yazılımını geliştiren bendim. Geliştirme aşamasında pek çok sorumuz oluyordu ve bu süreçte HMS’nin bize hızlı ve içten bir destek verdiğini hatırlıyorum. HMS ürünlerini kullanmanın en büyük avantajlarından biri, HMS’nin Japonya operasyonlarına istinaden sunduğu mükemmel hizmet ve destek HMS’yi farklı kılan bu. Bugün hala Anybus modüllerini kullanıyoruz ve HMS’nin bize verdiği destek hiç değişmedi” diyor IAI Corporation Yazılım Geliştirme Müdürü Bay Tsukuda.
 
“IAI’ya 7 milyonuncu Anybus ürününü teslim etmiş olmaktan ötürü çok mutluyuz” diyor HMS Networks Asya’dan Sorumlu Genel Müdür Bartek Stelmasiak ve şöyle devam ediyor “Anybus entegre konsept, IAI'nin robot ve hareket kontrol cihazları için ihtiyaç duyduğu tüm büyük fieldbusları ve endüstriyel Ethernet ağlarını destekler ve müşterileri tarafından otomasyon teknolojisinde kullanılan çeşitli kontrol sistemlerine bağlanmalarını sağlar.”
 
“Bir milyonuncu Anybus modülünün teslimi 10 yıldan fazla sürmüştü ama şimdi sadece 2 yılda 5 milyondan 7 milyona çıktık,” diyor HMS Networks'ün CEO'su Staffan Dahlström. “Anybus'un başarısından çok memnunuz ve müşterilerimiz ve son kullanıcı müşterileri için tam ekipman ve kaynak kontrolü sağlayarak dünyanın dört bir yanındaki binlerce fabrikada güvenli ve akıllı iletişim sağladığımız için çok gururluyuz.”
Anybus Hakkında – çığır açan buluşun tarihi
İlk Anybus modülü 1994 yılında geliştirilmiştir. Fieldbusların sayısı hızla artmıştır ve Anybus entegre konsept, cihaz üreticilerinin herhangi bir endüstriyel ağa kolay bir şekilde bağlanmasını sağlamıştır. Son on yılda, endüstriyel ağların gelişimi devam etmiş ve yüksek performanslı birçok endüstriyel Ethernet protokolü tanıtılmıştır. Tam fieldbus ve endüstriyel Ethernet bağlantısı ile, IT güvenliği ve fonksiyonel güvenlik çözümleri ile Anybus teknolojisi her zaman ön planda olmuştur ve şimdi kablosuz teknolojileri de kapsamaktadır. Bugün, sahada yedi milyon Anybus ürünü kullanılıyor. Anybus konseptinin sunduğu çoklu ağ bağlantısı kullanıcıya sunulan en önemli fayda olmaya devam etmektedir.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers