www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Talk2M Easy Setup makine bağlantılarını çok kolaylaştırdı

HMS Network, bugün Ewon® ürünleri için, Talk2M®Easy Setup kapsamındaki, makinelere güvenli uzaktan erişim bağlantılarını makine imalatçıları ve son kullanıcılar için de kolay hale getirmeyi hedefleyen yeni özelliklerin duyurusunu yapacak.

Talk2M Easy Setup makine bağlantılarını çok kolaylaştırdı

2019 başlarında HMS Networks, Ewon Cosy ve Flexy ürünleri için Talk2M Easy Setup’ı piyasaya sürdü. Kullanıcılar şimdi, Talk2M Easy Setup çatısındaki iki temel yazılım bileşeninin güncellenmiş versiyonlarındaki yeni özellikler ve iyileştirmeler sayesinde kullanıcılar şimdi daha kolay ve güvenli uzaktan makine yapılandırma, kurulum ve bağlantısından faydalanacaklar:

  • Connection Checker yeni versiyonu, fabrikadaki Ewon bağlantılı makineler ile Talk2M uzaktan erişim bulut servisi arasındaki bağlantı durumu ve performansı hakkında net tanılar ve raporlar sağlar. Kullanıcılar başarılı bir bağlantı kurulup kurulmadığına dair bildirim alırlar ve bağlantıyla ilgili herhangi bir sorun anında konumlandırılabilir. Kullanıcılar, ayrıca bağlantı sorununu çözmek için hangi parametrelerin değiştirilmesi gerektiğiyle ilgili detaylı bilgilerden faydalanırlar.
  • eCatcher Remote Access yazılımı, HMS tarafından geliştirilip, sahadaki ortak internet bağlantı sorunları temelinde kendiliğinden iyileştirme sağlama becerileri sunarak IP adresi çakışmalarını tanımlayacak şekilde güncellenmiştir. Ayrıca, eCatcher şimdi kullanıcılara internet bağlantısı gibi ayarları içeren Talk2M Easy Setup yapılandırma dosyalarını şifreleme imkanı sunuyor.

HMS Networks, Ewon Ürün Yönetimi Başkanı Marie-Luce Bodineau şunları ifade ediyor: ”Hayatı müşterilerimiz için daha kolay hale getirmek istiyoruz ve Talk2M Easy Setup dahilindeki yeni özelliklerle bu hedefi kesinlikle gerçekleştiriyoruz. Fabrika ağları ve internet bağlantıları git gide daha karmaşık hale geliyor ve uzaktan erişim destek vakalarının % 70 oranında internet bağlantısı sorunlarıyla ilgili olduğunu tahmin ediyoruz. Bu çerçevede, güncellenmiş Talk2M Easy Setup araçları BT becerilerine ihtiyaç duyulmadan, basit şekilde, uzaktan yapılandırmaları ve bağlantıları gerçekleştirmek için kolay ve güvenli bir yol sunmamızda anahtar olacak”

For more information, visit www.ewon.biz/support.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers