www.endustriweb.com
innodisk

Innodisk DDR5 İş İstasyonlarında Çıtayı Yükseltiyor

Innodisk, özel teknik ve bilimsel kullanım için tasarlanmış güçlü bilgisayarlar olan iş istasyonlarında yeni endüstriyel sınıf DDR5 belleklerinin piyasaya çıktığını duyurdu. Bu yeni teknolojinin piyasaya sürülmesi, onu erken benimseyenlerin DDR5 2021’de ilk kez açıklandığında heyecan yaratan gerçek-dünya hızı ve performans kazanımı vaatlerini kanıtlamalarına artık imkan veriyor.

Innodisk DDR5 İş İstasyonlarında Çıtayı Yükseltiyor

Innodisk’in seri üretime başlamasıyla, DDR5’in bize sunduğu çift banka grupları, aynı banka yenileme, çip-üzerinde ECC ve çift alt kanallar gibi yeni teknolojiler profesyonel ortamlarda hız, kapasite ve güvenilirliğin sınırlarını zorlayan iş istasyonlarında artık kullanılabiliyorlar.

Innodisk halihazırda DDR5 belleğin iş istasyonu uygulamalarında sektöre öncülük etmektedir. Innodisk’in DDR5’i uygun bir şekilde test eden müşterilerinden biri mühendislik, ürün tasarımı, mimari, veri bilimi ve VFX için iş istasyonları tasarlayan ve üreten küresel bir şirkettir. Ve bu müşteri iş istasyonu bilgisayarları için Innodisk 4800MT/s 32GB DDR5 UDIMM modüllerini kullanmaya karar vermiştir. Bu iş istasyonları grafik,3D tasarım ve video düzenleme gibi CPU ve RAM yoğun uygulamalar için standard PC form faktöründe üst-sınıf CPU ve çokça hafıza ile sunucu-sınıfı performans sunduklarından DDR5’in erken adaptasyonu için ideal bir eşleşmeyi sağlıyorlar.

Son kullanıcıları bilim ve tıp, film, kritik görev uygulamalarından üretim ve tasarıma kadar birden çok endüstriyi kapsayan müşterileri, DDR5’in artan bant genişliği, daha iyi güç verimliliği ve daha yüksek bellek verimliliğinden en son ve en iyi DRAM teknolojisi ile ürettikleri iş istasyonlarının gelecek ile uyumluluğunu da doğrulayarak faydalanabildi. DDR4’e kıyasla sözü geçen iyileştirmeler, müşterilerin DDR5’in çip-üzeri ECC ile IC seviyesinde sağladığı ekstra koruma katmanı sayesinde veri kaybı endişesi olmadan daha hızlı ve daha verimli çalışabilmelerine olanak sağlıyor.

Innodisk UDIMM, SODIMM, RDIMM, ECC UDIMM, ve ECC SODIMM modüllerini kapsayan pazardaki en kapsamlı endüstriyel-sınıf DDR5 çözümlerini kullanıcılara sunuyor. Bu bellek ürünleri, DRAM modüllerinde bulunan gümüş alaşımları için koruyucu bir katman ekleyen 30 μ” altın kaplama ve anti-sülfürasyon teknolojisi gibi Innodisk çözümlerinin diğer endüstri-odaklı özelliklerini de içerirler. Ayrıca, Wide Temperature UDIMM ve SODIMM DDR5modülleri için numune ürünler şimdi sipariş edilebilir durumdadır.

 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers