www.endustriweb.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® yeni 2,4 GHz ve 900 MHz’lik endüstriyel frekans atlayıcı seri radyoları geliştirdi

ProSoft Technology®’nin sunduğu RLX-IFHS radyolar en sert koşullarda Seri endüstriyel otomasyon ağlarının teknik ve kurulum maliyetlerini düşürmek için tasarlanmış ideal çözümlerdir. Endüstriyel otomasyon kontrolüne ilişkin komünikasyon protokollerinde uzmanlaşan ProSoft Technology, ağ uygulamalarının büyük kısmının güvenlik, güç ve esneklik gerekliliklerine cevap veren kablosuz çözümler geliştirmektedir. RLX-IFHS radyolar Modbus, DF1, ASCII, IEC 60870-5-101 vb. gibi Seri bağlantılar için tasarlanmıştır.

ProSoft Technology® yeni 2,4 GHz ve 900 MHz’lik endüstriyel frekans atlayıcı seri radyoları geliştirdi
ProSoft Technology bu yeni nesil kullanımı kolay radyolarla aynı zamanda alıcıların algılama hassaslığını da arttırmaktadır. Bu durum ise kullanıcının parazit seviyesinin yüksek olduğu ortamlarda daha iyi performansa sahip olacağı anlamına gelmektedir. Üstelik radyolar arasında daha uzun mesafeler de sorun olmayacaktır (maksimum 24 ilâ 48 km). Yeni girdi filtreleri ile yeni sinyal işleme algoritmaları RLX-IFHS radyoların oldukça düşük bir seviyeye indirilmiş (116 dBm) bir sinyal yoluyla iletilen veriyi algılayıp geri almasını sağlamaktadır.

Uygulamalar
ProSoft Technology’nin sunduğu RLX-IFHS radyolar parazit seviyesinin yüksek olduğu ortamlarda otomatik kontroller yapılması ve uzun mesafeli uygulamaların denetim ve gözlemi için ideal çözümlerdir. Radyolar ayrıca seri arayüzleri olan donanımlar arasında 19,2 ilâ 230 Kbps arasında değişen veri hızlarında veri transferi sağlar.

Son derece esnek olmaları dolayısıyla noktada noktaya ya da çoklu nokta mimarilere entegre edilebilirler. Her biri verici, alıcı ya da yineleyici olarak yapılandırılabilir.

RLX-IFHS radyoları 2,4 GHz ya da 900 MHz’lik bantlar kullanmaktadır. 2,4 GHz RLX-IFH24S modeller uluslararası lisanssız frekans bandında çalışmakta olup Avrupa yönetmelikleri ile uyumludur. 900 MHz RLX-IFH9S modeller bazı ülkelere ihraç edildiklerinde kullanılabilirler.

Bu radyoların frekans atlama teknolojisi kablosuz ağlar için arttırılmış güvenlik sunar; parazit etkilerine karşı bağışıklık derecesinde duyarsız olup yön ayarı yapılabilen antenlerle noktadan noktaya çalıştırmada 2,4 GHz’lik model için 24 km ve 900 MHz’lik model için arttırılmış aralığa sahiptir.

Temel özellikler
RLX-IFHS radyoların tümü aşağıdakileri sunar: 128-bit AES şifreleme, ayarlanabilir iletim gücü (2,4 GHz’lik Avrupa versiyonu için 10 ilâ 100 mW, ABD versiyonu için maksimum 1 W), iletim kanalı seçme, programlanabilir veri transferi hızı, Class I Div 2 standardında sağlamlaştırılmış endüstriyel muhafaza.

Ağ yapılandırması ve ileri seviyede tanı için gerekli olan ProSoft Technology’nin kullanımı kolay ControlScape yazılımı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Yazılım sinyal gücü, iletilen veri, ağ bağlantısı sayısı, vb gibi değişkenleri gözlemler ve kullanıcının ağını kurup muhafaza etmesine yardımcı olur.

Bütün RadioLinx ürünleri lisanssız olup sert koşulların mevcut olduğu ortamlar için UL 1604/ISA 12.12.01 Class I Division 2 sertifikasyonuna sahiptir.

ProSoft Technology ürünlerinin hepsi 3 yıl garantili olup kullanıcılara sınırsız teknik destek sunulmaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers