www.endustriweb.com
EPLAN

Artık Piyasada: Eplan Smart Wiring »Kesinlikle kolay»

Hannover Messe’de tanıtılan ve artık piyasada olan Eplan Smart Wiring yazılımı kablolama anahtarlama sistemleri için yeni potansiyel oluşturmaktadır. Teknik anahtarlama bilgisi sistem içinde mevcut olduğundan bu sistemin kullanımı oldukça kolaydır. Ayrıca personel eksikliğinden daha az etkilenilmesini sağlıyor. Çözüm sağlayıcısı Eplan, mobil cihazlar üzerinde de kullanılabilecek bu yazılımla birlikte yeni teknik yollar oluşturuyor: sistem yaklaşık dört ay boyunca ücretsiz olacak.

Artık Piyasada: Eplan Smart Wiring  »Kesinlikle kolay»

Monheim, Germany, 16 Eylül 2016 -Kablolama anahtarlama sistemleri için tamamen yeni perspektifler oluşturan Eplan Smart Wiring yazılımı Eylül ayının başından beri müşterilerin hizmetindedir. En önemli nokta sistemin basitliğidir: açık bir şekilde düzenlenmiş, dokunmatik optimizasyonlu kullanıcı arayüzü mobil cihazlar için uygun ve bu nedenle kontrol dolabında doğrudan daima kullanıma hazırdır. Ayrıca, özel uzmanlık da aynı ölçüde önemli, ancak artık insanların aklında depolanmak yerine sistem içinde gömülü. Kablolama yapan işçiye verilen adım-adım talimatlar işlemi kusursuz hale getiriyor. Daha da önemlisi kablolama için şematik çizimler gerekmiyor, böylece genellikle karmaşık olan belgelerin yorumlanmasına gerek kalmaz. Eplan Smart Wiring, örneğin Eplan Pro Panel´den alınan verileri baz alarak montaj planı, bağlantılar ve yönlendirme parçalarını gösteriyor. Bununla birlikte, Eplan Pro Panel´den bir 3D plan alınmasa da, Eplan Smart Wiring üretkenliği arttırmak için kullanılabilir. Bağlantı listesi ve kablolama listesi diğer ECAD sistemlerinde hazırlanabilir, bir MS-Excel formatında okutulabilir ve Eplan Smart Wiring ´de işlenebilir. Son dakika değişiklikleri için otomatik proje karşılaştırması tüm değişikliklerin üretimde yer bulmasını ve zamanında dikkate alınmasını sağlıyor. Problem ve hata raporlama, durum raporları ve imalat raporları bir tuşa basılarak hazırlanabilir ve mühendislik veya üretim planlamasından sorumlu birimlere e-posta ile iletilebilir.  

Sistemin basitliği daha az kalifiye personelin bile kablolama işlemini yapabilmesini sağlıyor. Tüm iş akışı boyunca verimliliği arttırırken aynı zamanda şirketlere kaynaklarını optimum düzeyde ölçeklendirme imkanı veriyor.


Artık Piyasada: Eplan Smart Wiring
»Kesinlikle kolay»
 

Ücretsiz Tanıtım - Sınırlı bir Süre İçin

Çözüm sağlayıcısı Eplan, Almanca ve İngilizce dillerinde hazırlanmış olan Smart Wiring´i piyasaya sunmuş olup Kasım ayından itibaren on altı dilde hazırlanmış olacak. Yeni teknik yollar yaratmanın dışında Eplan aynı zamanda bu yazılımı dört ayla sınırlı bir kullanıcı lisansı ile birlikte 1 Eylül 2016 ve 31 Ocak 2017 tarihleri arasında ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Bu ürünle ilgilenenler böylelikle sistemi bir test sürüşüne alabilir, onun yeteneğini sınayabilir ve kısıtlı lisans sona erdikten sonra sistemi satın alıp almayacaklarına karar verebilirler. Daha detaylı bilgi edinmek için  www.eplan.de/smartwiring adresini ziyaret ediniz veya Eplan satış temsilcisi ile irtibata geçiniz.

Sonuç

Eplan Smart Wiring imalat yoluyla atılacak bir sonraki mantıksal mühendislik adımıdır. İmalata ilişkin bilgiler Eplan Pro Panel ile standartlaştırılabilir ve böylelikle hızlıca hazırlanabilir ve Eplan Smart Wiring ile birlikte imalata sunulabilir. Bu durum, kablolama sürecinde esneklik ve yüksek kaliteli sonuçlar sağlıyor.

SPS IPC Drives Fuarı, Eplan
Salon 6, Stant 210

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers