www.endustriweb.com
EPLAN

Eplan, eManage'in yeni versiyonunu sunuyor

eManage'in ücretsiz sürümü, kullanıcıların bulut ortamında Eplan Platform projelerini yüklemelerine, paylaşmalarına ve yönetmelerine olanak tanıyordu. Çözüm sağlayıcı Eplan şimdi, yazılımın daha fazla katma değer sunan tam sürümünü sunuyor. Bundan böyle, ana verilere ve ek belgelere bulutta erişilebiliyor. Bununla birlikte, ek kapasite ile performans da artıyor. OEM'leri, sistem entegratörlerini, makine üreticilerini ve operatörleri birbirine bağlayan uygulamanın merkezinde ise işbirliği yer alıyor.

Eplan, eManage'in yeni versiyonunu sunuyor
Eplan eManage.jpg: Eplan eManage'in yeni tam sürümünün merkezinde işbirliği yatıyor. Bulut tabanlı bu yazılım, OEM'ler, sistem entegratörleri, makine üreticileri ve operatörler arasında bir ağ oluşturuyor.

eManage'in tam sürümü, Eylül ayında yeni Eplan Platform 2022 piyasaya sürüldüğünden bu yana mevcut. Bu yenilikçi bulut yazılımının ücrete dayalı genişleme aşaması, otomasyonda gidiş-dönüş özellikli mühendisliğin ilk adımlarını atıyor.

Tüm proje boyunca eksiksiz bilgi

Halihazırda, bir proje bulutta paylaşıldığında şemalar görünmektedir. Ancak beraberindeki tüm belgeler görünmez. Eplan eManage'in tam sürümü ise işte bu alanda katma değer sunar. Proje paydaşlarının, malzeme listeleri ve Excel'deki tarafsız belgeler de dahil olmak üzere projeyle ilgili tüm veri ve belgelere erişimini mümkün kılar. Tüm bunlar tek tip bir veri temeli ile değiştirilebilir hale gelir. Eplan Mühendislik Çözümleri Müdürü Claas Schreibmüller'in görüşü şu şekilde: "Müşteri ve proje gereksinimlerini eksiksiz bir şekilde değerlendirebiliyor olmak, makine veya tesis sistemi geliştirmeye dahil olan tüm paydaşlar için daha fazla şeffaflık sağlar." Uygun hak yönetimi de veri erişiminin tam olarak düzenlenebilmesini sağlar.

Ana veriye her yerden ulaşılabilir

Bu günlerde pek çok kişi evden çalışıyor ve kullanıcıların genellikle sistem sınırlarına takıldığı yer de tam olarak burası: Kullanıcılar projeye erişebilseler de, tasarım projeleri için şirket genelinde standart olarak belirtilen ana verilere genellikle erişemezler. Eplan eManage artık kolayca ulaşılabilen ve gerektiğinde "paketle ve gönder" ilkesine göre alınabilen sistemsel ana verilerin değişimini sağlıyor. Böylece proje yöneticileri, ana verileri çok kolay bir şekilde merkezi olarak kullanılabilir hale getirebiliyor. Özetle Schreibmüller şunu söylüyor, "Kullanıcı nerede çalışıyor olursa olsun, ilgili tüm ana verilere erişilebilir ve artık bunun zahmetli bir şekilde de kopyalanması gerekmez".


Eplan, eManage'in yeni versiyonunu sunuyor
Claas Schreibmüller.jpg: “Müşteri ve proje gereksinimlerini eksiksiz bir şekilde değerlendirebiliyor olmak, makine veya tesis sistemi geliştirmeye dahil olan tüm paydaşlar için daha fazla şeffaflık sağlar.,” diyor Eplan Mühendislik Çözümleri Müdürü Claas Schreibmüller

Geriye dönük uyumluluk, projelere erişim sağlıyor

Tedarikçi şartnamelerindeki veya teklif çağrılarındaki sürüm gereksinimleri, genellikle proje ortaklarının Eplan yazılımının birkaç farklı sürümünü kullanma zorluğuyla karşı karşıya kaldıkları anlamına geliyor. eManage'in yeni sürümüyle, örneğin Eplan Platform 2022'deki projeler, Sürüm 2.9 ile uyumlu bir şekilde kaydedilebiliyor. Bu da sözleşme şartlarını ihlal etmeden Eplan yazılımının birden çok sürümünü barındırma ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve tedarikçi ortamındaki tüm iş akışını basitleştiriyor. 

İdeal performans için daha fazla depolama alanı
eManage'in ücretsiz sürümünde kullanıcılar Eplan Cloud üzerinde 10 gigabayt depolama kapasitesine erişebiliyorlardı. Tam sürümle birlikte bu kapasite, şirketteki her “koltuk” için ek 10 gigabayt artıyor ve bu artan depolama alanı herkes tarafından kullanılabilir hale geliyor. Ayrıca, performansı artan şirketler için parasının karşılığını veren başka bir fayda da şu: Ek bulut depolama, yalnızca bir depolama kapasitesi artışı olarak değil, aynı zamanda aktif bir işbirliği ortamı olarak hizmet veriyor. Bu da ulusal sınırlar üzerinden küresel işbirliği için en uygun koşulları sağlıyor.. Aboneliğe geçişin bir parçası olarak Dönüşüm Paketini kullanan Eplan yazılımı kullanıcıları, eManage'in tam sürümüne otomatik olarak erişim elde ediyorlar.

Daha fazla bilgi için: www.eplan-software.com/emanage/

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers