www.endustriweb.com
Kollmorgen TR

Kollmorgen yeni nesil PCMM2G kontrolörünü duyurdu

Kollmorgen, basit ve oldukça karmaşık otomasyon ortamları için yeni, güçlü bir programlanabilir hareket kontrolöründe daha fazla performans, esneklik ve kullanım kolaylığı sunar.

Kollmorgen yeni nesil PCMM2G kontrolörünü duyurdu

Hareket kontrol ve otomasyon sistemlerinde küresel bir lider olan Kollmorgen, bugün yeni PCMM2G programlanabilir hareket kontrolörünü piyasaya sürdü.

Bu son derece ölçeklenebilir kontrolör, Kollmorgen Automation Suite tabanlı sistemlerin yanı sıra üçüncü taraf cihazlar basit entegrasyon sunarak bağımsız makinelerden karmaşık, modüler otomasyon sistemlerine kadar her şeye yeni yetenekler ve büyük ölçüde artırılmış performans sağlar.

PCMM2G kontrolörü, Kollmorgen'in önceki nesil PDMM ve PCMM kontrolörleri ile uyumludur ve PCMM ve PDMM'den daha fazla esneklik ve 1,5-3,5 kat daha hızlı fieldbus döngü hızı sağlarken basit bir geçiş yolu sunar. Ayrıca, performansı ve kullanım kolaylığını artırırken çoğu üçüncü taraf otomasyon sistemini de destekler.

Lider performans
Kollmorgen'in yeni kontrolörü, sektör lideri döngü süreleri sağlayan 1,5 GHz dört çekirdekli işlemciye dayanmaktadır. Küçük, basit makine modüllerinden, S-eğrisi ve diğer karmaşık hareketler de dahil olmak üzere 64 eksene kadar senkronize yol hareketine sahip yüksek karmaşıklıktaki otomasyon ortamlarına kadar her şeyi desteklemek için tasarlanmıştır.

PCMM2G kontrolör ayrıca 16 GB dahili flash bellek, altı dijital giriş, iki dijital çıkış, entegre fonksiyonel güvenlik modülleri ve yerleşik bir insan-makine arayüz paneli içerir.

Sorunsuz entegrasyon
100BASE-T bağlantısı, çoğu sistemle hızlı entegrasyon için UDP, HTTP, Modbus®, Ethernet/IP ve PROFINET®'i destekler. Çift Ethernet portu, endüstriyel bir ağa bağlıyken sistem yapılandırmasına izin verir. Pil yedeklemeli kesintisiz bir gerçek zamanlı saat ve ağ zaman protokolü (NTP) aracılığıyla harici bir zaman tutma sunucusu desteği, tüm eksenlerde hassas zamanlama ve senkronizasyon sağlar.

Kollmorgen PDMM ve PCMM kontrolör kullanıcıları için PCMM2G, adım adım geçiş yardımı ile basit bir yükseltme yolu sunar. Ve tüm müşteriler hem çevrimiçi hem de canlı olarak tam desteğe güvenebilirler.

Basit kullanılabilirlik
Kollmorgen Automation Suite ve üçüncü taraf sistemlerle tak ve çalıştır özellikleri kolay kurulum sağlar. Entegre araçlar; ağ yapılandırması, servo ayarlama ve makine optimizasyonunu basitleştirir ve hızlandırır. Dosya yönetimi ve yedekleme/geri yükleme desteği, çıkarılabilir flash sürücüleri barındırmak için bir USB yuvası aracılığıyla sağlanır.

Tam Kollmorgen Otomasyon Paketinin bir parçası olarak kullanıldığında, PCMM2G kontrol cihazı basitleştirilmiş envanter, azaltılmış kurulum süresi, konsolide yazılım ve tam entegre bileşenler ve eksiksiz sistem doğrulaması ile tek bir güvenilir otomasyon tedarikçisine sahip olmanın güvenini sunar.

Ürün Yönetimi Kıdemli Direktörü Chris Cooper, "İster Kollmorgen Automation Suite müşterisi olun, ister üçüncü taraf hareket bileşenlerinin performansını en üst düzeye çıkarmak istiyor olun, yeni nesil PCMM2G sizin için tasarlandı" diyor. "Son derece hızlı ve güçlü. Tam özellikli ve çok yönlüdür. Ayrıca, küçük basit makinelerden büyük ve son derece karmaşık ortamlara kadar hemen her endüstriyel uygulamaya gelişmiş otomasyon yetenekleri kazandırmanın kolay bir yoludur."

www.kollmorgen.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers