www.endustriweb.com
Walter Tools News

Yeni Walter WT26 teğetsel kesici uçlar ve torna katerleri

Walter, yeni iki ağızlı WT26 kesici uçlar ve ilgili torna kateri sistemi ile özellikle otomatik torna tezgahlarında küçük parça üretimi için bir çözüm sunuyor.

  www.walter-tools.com
Yeni Walter WT26 teğetsel kesici uçlar ve torna katerleri

Tercihen Ø < 20 mm olan çubuklar işlenir, bu da yüksek hassasiyet gerektirir. Uç bağlama tasarımının kırlangıç kuyruğu şekli, yanal kuvvetleri absorbe etmede mükemmeldir, böylece yüksek rijitlik, proses güvenilirliği ve doğruluğu sağlar. Bağlama ve uç yuvasındaki geniş oturma yüzeyi, özellikle çubuk malzemenin titreşimlerine karşı rijitliği en üst düzeye çıkarır. Bir diğer özelliği ise her iki taraftan da çalıştırılabilmesidir: Bunun nedeni, bağlama vidasının hem baş tarafında hem de dişli tarafında bir Torx ile tasarlanmış olmasıdır, bu da hem sağ hem de sol yönlü takımlar için her zaman toplama milinin yanından çalıştırılabileceği anlamına gelir. Bu, takım tutucuyu sökmeden uçları değiştirmeyi kolaylaştırır, bu da verimsiz duruş sürelerini önemli ölçüde azaltır.

Teğetsel olarak monte edilmiş WT26 kesici uçlar hassas taşlanmıştır ve özellikle küçük hassas parçaların tornalanması için keskin kesme kenarlarına sahiptir. Talaş kırma geometrileri de mevcuttur (DG8, VG8). Bunlar, düşük ilerleme hızlarında bile iyileştirilmiş işleme sonuçları sağlar (f: 0,03 mm'den). Walter, WT26 kesici uçları tüm tornalama işlemlerini kapsayan yedi farklı versiyonda sunmaktadır: Basit kanal açma ve dış çap diş açma, özel olarak geliştirilmiş talaş kırıcılarla tersten tornalama gibi uygulamalarda kullanılabilir. Yeni WSM23X kesme kalitesi, otomat çelikler, paslanmaz malzemeler veya kurşunsuz pirinç için uygundur; alüminyum ve demir dışı metaller için ise kaplamasız WN23 kalitesi. Uçlar, tüm sistemlerde herhangi bir WT26 takım tutucuda kullanılabilir. Bu da sistemi, pnömatik valfler veya pencere regülatörlerinde kullanılan küçük elektrik motorları gibi küçük hassas parçaların seri üretimi için ideal bir çözüm haline getirmektedir.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers