www.endustriweb.com
Walter Tools News

Walter solid frezelerde kapsamlı Perform serisini sunuyor

Walter, mevcut Perform serisini ME232 Perform ailesinden yeni 5 ve 6 kesme ağızlı karbür frezeler ve 2 ve 4 kesme ağızlı ME432 Perform radyüs kopyalama frezeleri ile tamamlıyor.

  www.walter-tools.com
Walter solid frezelerde kapsamlı Perform serisini sunuyor

Perform, seri imalat takımlarının uzun takım ömründen yararlanamayan küçük ve orta miktarlarda imalat yapan kullanıcılar için, aynı zamanda fiyat hassasiyeti olan segmentteki bayiler ve kullanıcılar için de ilgi çekicidir. Özellikle, sabit veya tahrikli takımlara sahip tornalama merkezleri için yeni, kısa tip 3 ve 4 kesme ağızlı takımlar, bu alandaki standart programın bir parçası oldukları için büyük bir potansiyele sahiptir. Güncel program genişlemesinin ardından Walter, Perform serisindeki frezeleri artık Ø 1 ila 20 mm, 2 ila 6 kesme ağzı ve 1 × Dc ila 3 × Dc kesme boylarında sunuyor.

Yeni Perform frezeler, diş sayısı ve helisel hatvenin ideal şekilde eşleştirildiği yüksek performanslı bir geometriye sahiptir. Bu, hem operasyonel kolaylık hem de iyi talaş kaldırma performansı sağlar. Bir diğer ortak özellikleri ise çok çeşitli malzemeler ve frezeleme stratejileri için ekonomik ve üniversal olmaları. Perform kullanıcıları, iyi fiyat/performans oranının yanı sıra, daha yüksek fiyatlı Walter takımlarında standart olarak sunulan destek hizmetlerinden de yararlanır. Programlama için STEP dosyaları ve veri modellerine ek olarak, bu hizmetler ayrıca "talaşlı imalat rehberi" Walter GPS ile kesme değerlerinin hesaplanmasını ve kullanıma sunulmasını da içerir.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers