www.endustriweb.com
NSK

Neuweg Fertigung GmbH’ın Yeni Sahipleri

NSK, Munderkingen merkezli Alman yan kuruluşu Neuweg Fertigung GmbH'nin İngiliz yatırımcı Stephen Lord ve mevcut çalışanları Willi Castro Santanella ve Dominik Szell'e satıldığını duyurdu. Satış, 1 Eylül 2024'ten itibaren yürürlüğe girecek. Yüksek kaliteli rulmanların, küçük miktarlarda üretiminde uzmanlaşmış olan Munderkingen tesisi, bağımsız olarak işletilecek ancak NSK ile çalışmaya devam edecek.

  www.nskeurope.com

Neuweg, 1954 yılında tarım makineleri üreticisinin yan kuruluşu olarak kuruldu ve 1990 yılında NSK tarafından devralındı. Küresel NSK ağı içerisinde, o zamandan beri daha küçük miktarlarda rulmanların esnek üretimine odaklandı - öncelikle tarım makineleri endüstrisi için ve ayrıca makine mühendisliği için.

Uluslararası yönetimde kapsamlı deneyim getiren yeni CEO Stephen Lord, 'Amacımız NSK'nin güçlü temelleri üzerinde ilerlemek ve Munderkingen tesisinin mirasını ve teknik mükemmelliğini kullanarak küresel erişimimizi genişletmek' yorumunu yaptı. Lord, Neuweg'de uzun süredir görev yapan iki yönetici olan Dominik Szell ve Willi Castro Santanella tarafından desteklenecek.

Neuweg'de yeni atanan CFO Dominik Szell, 'Odak noktamız ürün portföyümüzü genişletmek ve verimliliğimizi daha da artırmak olacak, aynı zamanda müşterilerimizin değer verdiği en yüksek kalite ve güvenilirlik standartlarını koruyacağız' dedi.

1 Eylül'den itibaren COO olan Willi Castro Santanella, 'Munderkingen tesisinin mirasını korumaya kararlıyız, aynı zamanda inovasyonu teşvik ediyor ve müşterilerimize olağanüstü katma değer sunuyoruz' diye ekledi.

www.neuweg-tech.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers