www.endustriweb.com
Delta Electronics

Delta, Hannover Messe 2016'da Sergileyeceği Yenilikçi ve Çeşitli Enerji Tasarruf Çözümlerine Sahip Düşük Karbonlu Ekonomisini Güçlendiriyor

Güç ve termal yönetim çözümlerinde bir dünya lideri olan Delta, akllı üretim, bina otomasyonu, yenilenebilir enerji, enerji depolama ve elektrikli araç (EV) şarjı da dahil COP21 Paris Anlaşması ile br kez daha onaylanan karbon azaltma eğilimine uygun yenilikçi teknolojilerini Hannover Messe 2016'da sergiliyor. Delta'nın standında Entegre Fabrika Kontrol Platformu ve VideGridTM internet bulut hizmeti ile 6 eksen eklemli endüstriyel robot kolları sayesinde üretim süreçlerinin gerçek zamanlı uzaktan canlı yönetimine ilişkin tanıtım yapılacak.

Delta, Hannover Messe 2016'da Sergileyeceği Yenilikçi ve Çeşitli Enerji Tasarruf Çözümlerine Sahip Düşük Karbonlu Ekonomisini Güçlendiriyor

Delta Electronics Başkanı Sayın Yancey Hai şunları dile getirdi: ''Düşük karbonlu ekonomiyi güçlendirebilen teknolojileri COP21 Paris Anlaşmasına uygun olarak geliştirmeye devam ediyoruz. 2010-2015 yılları arasında Delta'nın ürünleri ve çözümleri müşterilerin elektrikte yaklaşık 17.3B kWh tasarruf etmelerine ve karbon emisyonlarını 9.2M ton azaltmalarına yardımcı oldu. Delta'nın bina otomasyon çözümleri, enerji verimliliğini artırmak için HVAC (ısıtma, havalandırma, ve klima) sistemleri, aydınlatma ve enerji yönetimi ile birleştirilebilir. Bu teknolojiler sayesinde Delta'nın Amerika'daki merkezi, Fremon, Ca., ABD'de 1. net-sıfır enerji yeşil bina olacak.''

Delta Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgesi Başkanı Sayın Jackie Chang: ''Enerji tasarrufu sağlayan çözüm portföyümüz yalnızca organik olarak büyümekle kalmıyor aynı zamanda önemli uzun vadeli potansiyellere sahip alanlarda da genişlemeye devam ediyor. Örnek vermek gerekirse, Hibrid E5 batarya enerji depolama sistemi kendinden üretmeli temiz güneş enerjisi kullanımını en üst düzeye çıkarmakta. Norveç ve Hollanda'da kurulumunu yapmış olduğumuz EV şarj çözümleri ise büyüyen EV sektörünü destekliyor. Avrupa, Ortadoğu, Afrika bölgesindeki endüstriyel otomasyona gelince, 55 ülkede 64 partner ile birlikte 9 şube kurduk. Bu da Orta Doğu ve Afrika'da girişimci bir genişleme anlamına geliyor. Bu yıl Hannover Messe 2016'da akıllı fabrikaların kurulmasında endüstriyel Ethernet anahtarlara ve bulut yönlendiricilerine ek olarak gerçek uygulama iş istasyonlarına sahip yeni eklemli endüstriyel robotları sergiliyor olacağız.''

Delta'nın Hannover Messe 2016'da sergileyeceği geniş yalpazedeki sistemler ve entegre çözümlerin temel özellikleri şöyledir:

  • Endüstriyel Otomasyon Çözümleri: ''Müşteri odaklı'' lojistik yönetime sahip akıllı üretim teknolojisi arayan müşteriler için Delta'nın Entegre Fabrika Kontrol Platformu geliştirilmiş verimlilik için geçerli bir seçenek. VidaGridTM internet bulut hizmeti ve SCADA Sistemi DIAView'i içeren temel sistem yapısı sayesinde endüstriyel enerji yönetim sistemi DIAEnergie ve Endüstriyel PC IPC Serileri, üretim sürecinin durumu gösterilmekte ve gerçek zamanlı olarak yönetilmektedir.

Delta, güvenilirliği ve verimliliği artırmak amacıyla mevcut otomasyon ürün portföyünün özelliklerini de geliştirmektedir. Örneğin, yeni AS Serisi PLC, 8 ekseni kontrol etmek için CANopen hareket ağı, 6 ekseni kontrol etmek için ise sinyal denetimi (200kHz) üzerinden 32 bit SoC CPU (ana işlemci) sunuyor. Yeni kompakt AC Motor Drives MS300 ve MH300 serileri, daha iyi kurulum esnekliği için %40 boyut küçültme özelliğine sahip .

Diğer otomasyon sistemleri, birden fazla su pompası kontrol sistemi, gıda paketleme, asansörler ve güç kalitesi için enerji tasarrufu içermektedir.

  • Bina Otomasyon Çözümleri: Merkezi yönetim ve farklı protokollerle bina işlemlerini gerçekleştiren bir dizi dağıtılmış kontrol sistemleri, daha yüksek verimlilik için bir IP tabanlı entegre ve kapsamlı platform olan BMCS platformu aracılığıyla elde edilebilir. Delta'nın Enerji Online web tabanlı aracı, binalarda enerji tasarrufu için yönetimin stratejik ölçümlerin gerçekleştirilmesine destek olan enerji görüntüleme, görsel analitikler ve gelişmiş enerji tüketim kontrolleri sunuyor.
  • Yenilenebilir Enerji Çözümleri: Delta'nın Hibrid E5 batarya enerji depolama sistemi temiz güneş enerjisinin kullanımını artırmak için Delta'nın PV enversörlerini, bataryalarını ve enerji yönetim sistemini entegre edilebilir. %98 oranında önemli enerji verimliliğine sahip rüzgar enerjisi dönüştürücüleri gibi bir dizi yenilenebilir enerji uygulamaları da Delta'nın standında sergilenecek. Delta’nın PV enversör teknolojisi %98,7'ye kadar çıkabilen zirve verimliliğe sahip enerji dönüşüm verimliliğindeki liderliğinin bir kanıtıdır.
  • Enerji Depolama Cihazları: Delta, Hannover Messe 2016'da geniş bir uygulama yelpazesi için yeni lityum iyon akü modüllerini tanıtacak. Her biri 2.59 kWh nominal enerjiye sahip DBSHV50S yüksek gerilim modülü, endüstriyel ve yenilenebilir enerji depolama uygulamalarında 48V'dan 900V'a ve zirve tıraş, zaman kaydırma ve yardımcı yan hizmetler için MWh düzeyindeki kapasiteye kadar esnek yapılandırma sistemleri sunuyor. DBS48V50P batarya modülü, konut, veri merkezleri, telekom siteleri ve elektrikli forkliftler için 48V'luk uygulamalardaki enerji depolamasını destekliyor.
  • EV Şarj Çözümleri: Delta, piyasaya kısa bir süre önce sürülen yeni 25kW Wallbox Dc Quick EV Şarj Cihazı ile EV sürücüleri ve sistem entagratörleri için kolaylık geliştirmeyi amaçlıyor. Hızlı şarj özelliklerinin yanı sıra, kurulum ve bakım maliyetlerinde kaydadeğer bir azalma için takılabilir modüler güç sistemi yapısının yanı sıra sistem aynı zamanda aynı anda iki çıkış sunuyor. İki EV şarj hızından hiçbir ödün vermeden aynı anda şarj edilebilir. 24 kWh'lik bir Nissan Leaf yaklaşık 40 dakikada %0'dan %80'e kadar şarj edilebilir. RFID ve mobil uygulama kullanıcı erişimi sayesinde EV şarj cihazı EV park, hızlı şarj ve konut gibi ticari uygulamalar için ideal.

20- 26 Nisan 2016 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenecek olan Salon 11'de yer alan Delta'nın A49 numaralı standına hoş geldiniz.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers