www.endustriweb.com
Delta Electronics

Delta, Light + Building 2022 Fuarında Endüstriyel Aydınlatma ve Bina Otomasyonu Çözümlerini Sergiliyor

Enerji ve termal yönetim çözümlerinde bir dünya lideri olan Delta, 2-6 Ekim tarihlerinde Frankfurt, Almanya'da düzenlenecek 2022 Light + Building (Aydinlatma + Bina) fuarına katılacak. Delta'nın Bina Otomasyonu İş Grubu zorlu ortamlar, akıllı sokak aydınlatması, balıkçılık aydınlatmaları ve ATEX ürünlerine yönelik dayanıklı endüstriyel aydınlatmaları kapsayan tam ürün grubunu içeren Aydınlatma Çözümlerini sergileyecektir.

Delta, Light + Building 2022 Fuarında Endüstriyel Aydınlatma ve Bina Otomasyonu Çözümlerini Sergiliyor

Delta ayrıca bina verimliliği ve bina sakinlerinin sağlığı açısından yeni standartlar oluşturan son teknoloji ürünü U+ Care222 dezenfeksiyon ürünleri serisini ve entegre iç mekan hava kalitesi izleme sistemlerini de gururla sunacaktır. Net sıfır geleceğe yönelik düşük karbonlu, enerji tasarruflu binaları kolaylaştırmak üzere tasarlanan akıllı bina yönetimi çözümleri de sunulacaktır.

Delta Bina Otomasyonu İş Grubu Genel Müdürü Bill Lo şunları söyledi: "Delta'nın Bina Otomasyonu İş Grubu, bina çözümleri sunan köklü bir gruptur. Mükemmel performans ve enerji tasarrufu özelliklerine sahip endüstriyel aydınlatmaya ilaveten Amerlux'un profesyonel ticari aydınlatmalarını ve Loytec'in ağla entegre bina kontrol çözümlerini de sunuyoruz. Müşteriler, Vivotek'in dijital güvenlik markası olan Delta Controls çözümleriyle birlikte March Networks'ün bulut tabanlı görüntü izleme hizmetlerini de seçebilirler. Bu saygın markaların Delta Bina Otomasyonu İş Grubu üzerinden sağlanmasıyla müşterilerimize binalarının enerji ve sağlık hedeflerini karşılayabilecekleri esnekliği ve kapsamı sağlıyoruz."

Zorlu ortamlara yönelik yüksek derecede verimli ve dayanıklı aydınlatma

Delta'nın aydınlatma çözümleri tutarlı bir biçimde EMEA müşterileri tarafından güvenilirlik, kalite ve çevre dostu tasarımları nedeniyle takdir edilmektedir. Delta'nın birinci sınıf enerji yönetimi teknolojisi ve profesyonel ve çekici tasarımları birleştirmesine dayalı olarak Delta endüstriyel aydınlatma çözümleri, otoparklar, depolar, üretim hatları ve fabrikalar gibi uygulamalar için uygundur. Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Staccato yüksek tavan ışık serisi, yüksek termal iletkenliği bulunan, özenle seçilmiş seramik kaplamalı LED'lerden ve mükemmel termal iletkenliği bulunan alüminyum alaşımlı alt tabakalardan üretilmiştir. Donanım gövdesinin akıllı ısı yayılım tasarımıyla birleştirilen Staccato serisi, 90 derece Celsius'luk aşırı ortam sıcaklıklarında bile etkili biçimde çalışmak üzere tasarlanmıştır. Bu özelliği sayesinde ürün çelik fabrikalarının yüksek fırın izabe alanları gibi yüksek ısı alanlarında kullanıma uygundur.

Sağlıklı binalar
Delta'nın son teknoloji U+ Far-UVC dezenfeksiyon cihazı olan Care222® serisi insanları ve binaları güvenli tutmak için geliştirilmiştir. Hava ve yüzeyleri temizlemek için ideal olan Care222® serisi, Covid-19 gibi enfeksiyon virüslerine karşı önemli bir bakteriyostatik etki sağlar. Araştırmalara göre Far-UVC 222nm, %99 etkili olarak, virüs ve bakterilerin DNA ve protein yapısını yok etmektedir. Far-UVC 222nm, cildin stratum corneum tabakası (derinin en dış tabakası) tarafından emilir ve böylece insan hücrelerinin DNA'sına ulaşmaz. Bu nedenle insan vücudu için güvenli olup hastaneler, bankalar, fabrikalar, mağaza giriş/çıkışları, bekleme odaları ve asansörler gibi ortamlarda kullanılabilir.

Sorunsuz bina yönetimi ve kontrolü
Bina yönetimi ve kontrolü sergi alanında ziyaretçiler LOYTEC'in, kontrol, algılama ve panel işlevlerini birleştiren L-PAD7 ürününü ve Delta Controls Inc.'in, kontrol ve hepsi bir arada akıllı algılama işlevlerini birleştiren O3 Edge ürününü deneyimleyebilirler. Bu esnek ve ölçeklendirilebilir bina kontrolü yönetim çözümleri, Delta'nın bina otomasyonu çözümleri alanındaki gelişmiş teknolojili inovasyonunu sergiliyorlar.

Delta, 2-6 Ekim tarihleri arasındaki 2022 Light + Building fuarında Salon 4.1, Stant H21'de ziyaretçilerini lider Endüstriyel Aydınlatma ve Bina Otomasyonu Çözümlerini deneyimlemeye davet ediyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers