www.endustriweb.com
EPLAN

AutoCAD ve ERP Kullanıcıları için Erişim

Çözüm sunucusu Eplan, Eplan Veri Portalının kullanıcı halkasını artırıyor ve küresel bir dijital cihaz verisi sağlayıcısı olarak konumunu daha da güçlendiriyor. Bu tarihe kadar Eplan'ın kendi kullanıcıları için yaklaşık 600,000 cihaz verisine erişim ve 1,2 milyondan fazla farklı ayar rezerve edilmiştir. Hannover Messe etkinliğinde şirket Veri Portalına yönelik genişlettiği çıktı formatlarını tanıtacak. Eplan artık tüm kullanıcıların verilere. dxf formatında erişmesini sağlayacak. Bu nedenle Eplan özellikle Kuzey Amerika ve Asya'da olmak üzere büyük bir AutoCAD kullanıcı grubu için erişilir olacak. Eplan Veri Portalında temsil edilen cihaz üreticileri erişimlerini genişletebilecek. Bir diğer yeni özellik: sağlam ticari veri ERP, PDM ve PLM kullanıcılarına bireysel indirme veya eksiksiz veri paketleri halinde sunuluyor. Mayıs ayının ortasından itibaren başlamak üzere tüm ilgili taraflar ücretsiz bir şekilde çevrim içi kayıt olabilecek.

AutoCAD ve ERP Kullanıcıları için Erişim

Grafik Data Portal.jpg: Hannover Messe etkinliğinde çözüm sunucusu Eplan Data Portal’ı için genişlettiği çıktı formatlarını tanıtıyor. 

Monheim, Almanya, 11 Nisan 2016 - Çözüm sunucusu Eplan Hannover Messe etkinliğinde Data Portal’ı için genişlettiği çıktı formatlarını tanıtıyor. 2016 Mayıs ayında en yeni sürümün sunulmasıyla birlikte tüm ilgili taraflar Eplan uygulamasından bağımsız olan yüz binlerce cihaz verisine erişebilecek. Sadece çevrim içi kayıt olmaları yeterli olacak. Eplan İdari Müdürü Haluk Menderes şunları kaydetti; "Portalımız ile tamamen yeni bir kullanıcı grubuyla bağlantı kuruyoruz: bir taraftan ticari veriye ihtiyaç duyan ERP, PDM/PLM kullanıcıları ve diğer taraftan çok sayıda AutoCAD kullanıcısı." Ürün veri yönetiminin yanı sıra kurum kayak planlama alanında madde numaraları, tür numaraları ve tanımlayıcı bilgiler de dahil olmak üzere ticari veriler büyük ölçüde mevcut kılınmaktadır. Bu veri daha önce Eplan kullanıcıları için ayrılmaktaydı. 

En yeni sürümün sunulması ile birlikte, tüm ERP veya PDM/PLM sistemi kullanıcıları kayıt olabilir ve yüksek kalitede veri alabilir. Bu veri doğrudan 120'den fazla parça üreticisinden geliyor ve ücretsiz olarak değerli bir veri paketi halinde bireysel olarak veya eksiksiz bir veri paketi olarak indirilebilir. Böylece Data Portal’ı çeşitli üreticilerden alınan bir veri kaynağı olarak hizmet veriyor ve onaylanan veriler için karışık ve zaman alan araştırmalara artık gerek kalmıyor.

 

AutoCAD Kullanıcıları için Katma Değer 

Bir yenilik daha: şematikler artık aynı zamanda AutoCAD .dxf formatında da sunulacak. Bu önemli elektroteknik verisi şu ana kadar kapsamlı bir şekilde erişilir olmadığı için bu husus daha da önemli hale geliyor. Bu tarihe kadar AutoCAD ortam tasarımcıları genellikle şematikleri el ile çiziyordu. Yakın gelecekte, portalın çevrimiçi kayıt formu ile birlikte, PLC, frekans invertörleri, acil anahtarlar ve çeşitli diğer cihaz verilerine yönelik grafik verilere ücretsiz erişim kazanacaklar. Bu da tasarım mühendisliği ve aynı zamanda veri üretimi için büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor. Cihazlar grafik olarak çizim içerisinde bütünleştiriliyor ve ikinci bir adımda tasarımcı aracılığıyla elektroteknik bilgi ile donatılıyor. 

 

Daha Fazla Kullanıcı - Daha Fazla Üretici 

Menderes şunları paylaştı; "Portalımız aynı zamanda yazılımımızı doğrudan kullanmayan küresel bir kullanıcı çemberini de hedefliyor (örneğin kaynak planlama sistemindeki büyük sayıda kullanıcı) ve stratejik kararımızın arkasındaki unsurları tanımlıyor. ERP/PDM ve PLM sistemlerinin kullanıcıları bu nedenle yüksek kaliteli verinin otomasyon teknoloji üreticilerini bir araya getiren merkezi kaynağına erişiyor. Ayrıca .dxf formatı ile birlikte, özellikle Kuzey Amerika ve Asya pazarlarında günlük mühendislik işlemlerinde elektroteknik çizimler ile destekleyeceğimiz çok büyük sayıda kullanıcıya ulaşıyoruz." Çoğu durumda elektroteknoloji bu ülkelerdeki MCAD'a dayanarak tasarlanıyor. 
 

Üreticiler için İlgi Çekici 

Eplan'ın uluslararası bir çözüm sunucusu olarak belirtilen amacı portal kullanıcılarının sayısını arttırmak ve aynı zamanda dünya çapındaki diğer üreticileri kendi cihaz verilerini eklemek üzere teşvik etmektir. Halihazırda 100,000 kullanıcı bunu büyük ölçüde arttıracağından dolayı bu hususa yönelik argümanlar ikna edicidir. Bu teklif üreticilere ürünlerini küresel ölçekte sunma ve teşvik etmeye yönelik ideal bir imkan sunuyor.

AutoCAD ve ERP Kullanıcıları için Erişim

Haluk Menderes.jpg: Eplan İdari Müdürü Haluk Menderes; "Portalımız ile tamamen yeni bir kullanıcı grubuyla bağlantı kuruyoruz: bir taraftan ticari veriye ihtiyaç duyan ERP, PDM/PLM kullanıcıları ve diğer taraftan çok sayıda AutoCAD kullanıcısı."
 

Hannover Messe

Salon 6, Stant K16
 

Kaynak: Eplan Software & Service

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers