www.endustriweb.com
Emerson

Yeni Emerson Basınç Valfleri Yüksek Hassasiyette Üretim için Esnek ve Hassas Kontrol Sağlar

AVENTICS™ 625 Serisi Sentronic elektronik oransal basınç kontrol valfleri ve veri toplama yazılımı sayesinde hızlı başlatma, izleme ve kontrol işlemlerini doğrudan PC'den yapabilirsiniz.

  www.emerson.com

Emerson bugün yeni AVENTICSTM 625 Serisi Sentronic Oransal Basınç Kontrol Valfleri duyurusunu yaptı. %0,5'ten daha az kontrol sapmasına sahip bu yeni valfler, yüksek doğrulukta elektronik oransal basınç kontrolü sunar ve detaylı pnömatik kontrol mühendislik uygulamalarını desteklemek için gerekli esnekliği sağlar. 625 Serisi Sentronic valflerinde yer alan Veri toplama yazılımı (DaS), valflerin doğrudan PC'den hızlıca başlatılmasını, izlenmesini ve kontrol edilmesini mümkün hâle getirir.

“Alevle kesmede ve lazer göz ameliyatında kullanılan yüksek hassasiyete sahip ekipmanlarda, doğruluk ve kontrol kritik öneme sahiptir" şeklinde belirtiyor Emerson ürün direktörü Nicolas Jacquet. “625 Serisi Sentronic valfler; basıncı, akış hızını, gücü, hızı, mesafeyi ve açısal konumu hassas bir şekilde kontrol edecek şekilde tasarlanmıştır. AVENTICS™’in geniş silindir, valf, hava hazırlama ve basınç regülatörü portföyünün bir parçası olarak, 625 Serisi Sentronic fabrika otomasyonunda kilit öneme sahip bir teknolojidir.”

1 milimetreden 20 mm'ye kadar dört farklı valf boyutuyla, 55 litre/dk ila 4.700 l/dk arasında geniş bir aralıkta akış hızını destekler. Basınç değerinde, vakum seviyelerinden 50 bar'a kadar ulaşılabilir, böylece makine tasarımında ihtiyaç duyulan valf sayısının azalması sağlanır. Gövde materyali olarak pirinç, alüminyum veya paslanmaz çelik ve sızdırmazlık malzemesi olarak nitril (NBR) veya florlu elastomer (FKM) seçenekleri vardır. Ayrıca M12 5 pimli, M12 8 pimli ve M16 7 pimli üç konnektör seçeneği mevcuttur.

Geliştirme ve üretim süreçleri azalmaya devam ettikçe, hızlı başlatma prosedürleri ve güvenilir, kontrol edilebilir üretim süreçleri her zamankinden daha önemli bir hale gelmiştir. Operatörler DaS yazılımını kullanarak valflerdeki arıza tespiti yapabilir, kontrol edip onarabilir ya da konfigürasyon gerçekleştirebilirler. Uygulamalar olağanüstü düzeyde hassassiyet ve diğer karmaşık kontrol döngüleri gerektirdiğinde kademeli kontrol gerçekleştirebilirler. Genişletilmiş arıza tespit ve izleme fonksiyonları arasında giriş basıncı, kontrol basıncı, iç sıcaklık ve ethernet haberleşmesi yer almaktadır.

AVENTICS™ 625 Serisi Sentronic Oransal Basınç Kontrol Valfleri hakkında daha fazla bilgi almak için şu adresi ziyaret edin www.emerson.com/en-us/catalog/automation/industrial-factory-automation/proportional-pressure-control-valves/aventics-625-en-gb.

https://www.emerson.com/en-us/news/2024/05-aventics-625-sentronic-proportional-pressure-control-valves


Yeni Emerson Basınç Valfleri Yüksek Hassasiyette Üretim için Esnek ve Hassas Kontrol Sağlar
Emerson AVENTICS™ 625 Serisi Sentronic valfleri ve yazılımı; yüksek hassasiyetli üretim için esnek ve hassas kontrol sunar ve böylece doğrudan PC'den verimli çalışma sağlar.

Medya:
• İletişim: Emerson Global Medya İletişim Bilgileri

İlave kaynaklar:
• Emerson'a X Facebook LinkedIn YouTube üzerinden bağlanın

www.emerson.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers