www.endustriweb.com
Wachendorff

Dünyanın en kompakt Ethernet/IP enkoderi

Wachendorff, Ethernet tabanlı enkoder yelpazesini genişletiyor: Dünyanın en kompakt enkoderi WDGA58F de dahil olmak üzere, EtherNet/IP protokolüne sahip enkoderler artık kullanımda. Wachendorff'un Ar-Ge ekibi, sensörü yalnızca 46,5 mm'lik bir kurulum derinliğine indirgemeyi başardı.

Dünyanın en kompakt Ethernet/IP enkoderi

Enkoderler ODVA tarafından onaylıdır. Tek ve çok dönüşlü çözünürlük, entegre web sunucusu (tek dönüşlü 16 bit, çok dönüşlü 43 bit) aracılığıyla ayrı ayrı yapılandırılabiliyor.


Dünyanın en kompakt Ethernet/IP enkoderi

-40 °C'den +85 °C'ye kadar sıcaklık aralığı, 1.000 m/s² şok veya 10-2000 Hz'de 50 m/s² titreşim gibi yüksek çevresel değerler zorlu endüstriyel ortamlarda ve mobil çalışma makinelerinde kullanımı mümkün kılıyor. Delik milli cihazlar kaplin ihtiyacını ortadan kaldırırken milli cihazlar 400 N'ye kadar çok yüksek yatak yükleriyle uzun ömürlü ve sağlam bir bağlantı sunuyor.


Dünyanın en kompakt Ethernet/IP enkoderi



Evrensel Endüstriyel Ethernet versiyonunda Ethernet/IP, EtherCat ve PROFINET arasında geçiş yapmak mümkündür. Bu da depolama maliyetlerini önemli ölçüde azaltır ve esnekliği artırır.







  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers