www.endustriweb.com
Walter Tools News

Walter Thrill·tec™ diş frezesi TC645 Supreme

Walter, Thrill·tec™ adı altında ön delik delme (Drilling) ve vida dişi açma (Threading) işlemlerini tek bir takım ve operasyonda birleştiren yenilikçi diş frezeleme takımlarını sunuyor.

Walter Thrill·tec™ diş frezesi TC645 Supreme

Bu aynı zamanda diş girişinde bir pah oluşturabilen TC645 Supreme dairesel delici diş frezesi için de geçerlidir. İş adımlarının birleştirilmesi verimliliği artırır ve 3'ü 1 arada diş frezesini hem seri üretim hem de küçük seriler için ilgi çekici hale getirir. Seri üreticiler uzun takım ömründen ve kısa işleme sürelerinden faydalanır; ayrıca çoklu görev özelliği, takım değişimleri nedeniyle daha az tezgah duruşu anlamına gelir. TC645 Supreme küçük seri imalatçıları için değerlidir çünkü sadece bir takım kullanmaları yeterlidir ve böylece tezgah alanından ve takım değişimlerinden tasarruf ederler.

Soldan kesmeli diş frezesinin çoklu görev kabiliyeti için belirleyici olan, yüzey frezeleme geometrisinin yanı sıra içten soğutma sıvısı beslemesidir. Yüksek kesme hızlarında ve diş başı ilerlemelerinde bile talaş boşaltmayı iyileştirir, böylece takım 2 veya 2,5 × DN boyutlarında hem kör hem de açık delik vida dişleri için kullanılabilir. Üniversal diş frezesi, Walter'in WB10TJ kalitesindeki kendi kaplaması sayesinde 48 HRC'ye kadar tüm ISO malzemeleri P, M, K, N ve S'de iyi performans gösterir. TC645 Supreme, yüksek proses güvenilirliği ve üniversal kullanımın yanı sıra özellikle ekonomiklik sunar: Bunun nedeni, daha hızlı işlemenin yanı sıra değiştirme sürelerinden tasarruf edilmesi sayesinde vida dişi başına maliyetlerin nispeten düşük kalmasıdır. Walter, ilk etapta TC645 Supreme'i M4–M12, UNC8–UNC½ ve G1/16–G¼ boyutlarında piyasaya sürüyor; ayrıca farklı versiyonları da planlanmaktadır.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers