www.endustriweb.com
Fluke Process Instruments

Fluke® Process Instruments, Endurance™ Serisi Yüksek Sıcaklık Oran Pirometresini Tanıttı

Fluke® Process Instruments, Endurance™ Serisi yüksek sıcaklık oran pirometrelerini tanıttı. Sürekli olarak görsel süreç izleme imkânı veren bu sağlam ve esnek enstrümanlar; birincil ve ikincil metal üretiminin yanı sıra karbon işleme ve silikon üretimi dâhil olmak üzere zorlu endüstriyel ortamların taleplerini karşılamak üzere tasarlandı.

Fluke® Process Instruments, Endurance™ Serisi Yüksek Sıcaklık Oran Pirometresini Tanıttı
Endurance Serisi pirometreler, ürün kalitesini ve standartlarını geliştirmek, defolu mal üretimini düşürmek, üretim hacmini en yüksek seviyeye çıkarmak ve enerji kullanım maliyetlerini en alt seviyeye düşürmek isteyen üreticilere dayanıklı bir çözüm sunuyor. Pirometreler, üretim verilerinin daha sağlıklı bir şekilde toplanmasını sağlayan yenilikçi araçların yanı sıra, kritik süreç işlemlerini görüntülemek için de ayrıca yüksek optik çözünürlük (150:1'e kadar) sunuyor. Ayrıca farklı bağlantı mesafeleri ve görüntüleme işlemleri için çoklu lens, görüntüleme ve odaklama seçenekleri de mevcut. Örneğin; üzerinde bulunan Ethernet bağlantılı kameralı görüntüleme sayesinde sürekli olarak sensörün hem uzak hem de kontrol odası görüntüleme için uygun görüş açısında olması sağlanıyor. Lazer görüntüleme özelliği, sensörün ulaşılması zor bir yerde bulunduğu durumlarda yerel görüntüleme için proses hizalamayı doğrulamak için kullanılabilir. LED görüntüleme özelliği, hedef üzerinde öngörülen gerçek nokta boyutunu görüntülemek için kullanılabilir. SpotScan™ hat tarama eklentisi, tek bir noktaya karşılık daha geniş bir hedef obje üzerinde ölçüm yapmayı sağlıyor.

Tesisler Endurance Serisi pirometrelerin kurulumunu yaptıktan sonra adeta "gerisini düşünmeyerek", yani güvenerek sistemi kullanabilir ve bakım maliyetlerini düşürebilirler. Ünitelerde, soğutma eklentileri sayesinde 65°C veya 315°C derecelere kadar olan ortam sıcaklıklarına dayana bilen IP65 (NEMA4) paslanmaz çelik gövdenin yanı sıra dayanıklı, galvanik yalıtımlı giriş/çıkışlar bulunmaktadır. Kirli lens alarmı sayesinde sürekli olarak lenslerin temiz veya kirli olduğunu kontrol etmenize gerek yoktur.

Endurance serisi pirometreler ayrıca son derece çok yönlüdür ve kurulumu kolaydır. Geniş sıcaklık aralığı ile daha az ünite kullanarak bütün süreci izleyebilirsiniz. Sensörler PoE veya DC güçleriyle çalışır ve çeşitli veri yolu sistemleriyle (Ethernet, Profinet ve RS-485) arayüzlenebilir. Sezgisel arka panel kullanıcı arayüzü, sistem üzerinde gezintiyi kolaylaştırır. Bilgisayar tabanlı Endurance kurulum ve görüntüleme yazılımı, konfigürasyon ve geliştirmeyi kolaylaştırır. Ayrıca dahili web sunucusu sayesinde veri izleme ve proses sorunlarını giderme amacıyla eski veriler arşivlenebilir.

Bütün Endurance serisi pirometreler 4 yıl garantilidir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers