www.endustriweb.com
Fluke Process Instruments

Her türlü lehimleme ve kaplama kürleme proseslerine yönelik yeni Datapaq DP5 sıcaklık günlükleyicileri

Fluke Process Instruments, elektronik ve boya & toz boyama sanayilerindeki kısa ve orta süreli proseslerde sıcaklık profillemesine yönelik yeni bir veri günlükleyici serisi piyasaya sürüyor.

Her türlü lehimleme ve kaplama kürleme proseslerine yönelik yeni Datapaq DP5 sıcaklık günlükleyicileri
Resim: Bu sıcaklık profilleyiciler, reflow ve boya kürleme proseslerinin ayarlanması ve izlenmesi için kullanılmaktadır.

Datapaq DP5 serisi, alçak tavanlı fırınlar için optimize edilmiştir. Özellikle, bu günlükleyiciler reflow lehimleme uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Katı alüminyumdan işlenmiş sert kasa içerisinde gönderilir. Dört kasa formatı her türlü proses için uygunluk sağlar. 6 ve 12 termokupl kanallı günlükleyici sürümleri mevcuttur. Tüm ölçüm ve işletim sıcaklığı aralıklarında ±0,5 °C doğruluk ve ±0,1 °C çözünürlük sağlar. Ölçümler iki renk kodlamalı butonlarla veya zamana ya da sıcaklığa göre başlatılacak şekilde manuel olarak başlatılıp durdurulabilir. Bu günlükleyiciler, kullanım kolaylığını mükemmel derece kullanılabilirlik ve minimal düzeyde işletim masrafı ile birleştiriyor: herhangi bir USB çıkışı veya portundan yeniden şarj edilebilen ve kullanıcı tarafından değiştirilebilen NimH batarya paketine sahiptir. 90-dakikalık tek bir şarjla 40 saatten fazla profilleme yapmak mümkündür. Örnekleme aralıkları 20 ms ile 10 dakika arasındaki değerlere ayarlanabilmektedir.

Tek bir günlükleyici 10 adet fırını ardı ardına tarayabilir ve toplamda 600.000’e kadar veri noktalı ayrı profilleri depolayabilmektedir. USB veya Bluetooth bağlantıları ile yapılan indirme işlemleri böylelikle daha etkin bir şekilde programlanabilmektedir. Yerleşik bir radyo vericisi isteğe bağlı olarak proses içerisinden gerçek zamanlı veri sağlamaktadır. Tüm proses ve sistem verileri OPC arayüzü vasıtasıyla fabrika izleme sistemlerine aktarılabilir. Standart Datapaq Insight yazılımı, ham verileri hızlıca işlenebilir bilgiye dönüştürür. Artık Kolay Fırın Ayar tarif hesaplayıcı, SPC ve trend analizi içermektedir. Yeni Datapaq Insight Professional yazılımı, kritik kart seviyesindeki proses performansını ölçen ve pahalı Golden Board gereksinimini azaltan Surveyör profilleme aracı ile donatılmıştır. Ayrıca, bu portföye her türlü endüstriyel ihtiyaca uygun tam bir termal bariyer ürün serisi de dahildir.
Lansman, Nuremberg, Almanya’da gerçekleştirilen SMT Hybrid Packaging tanıtımında gerçekleştirilmiştir. Fluke Process Instruments 5-7 Haziran 2018 tarihleri arasında 437 No’lu stantta 4. Salonda sergilenmiştir.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers