www.endustriweb.com
innodisk

Innodisk, Endüstriyel Hava Sensör Modül Çözümünü Edge AI Uygulamalarına Değer Katmak İçin Tanıtıyor

Önde gelen küresel bir AI çözüm sağlayıcısı olan Innodisk, edge AI konusunda proaktif adımlar atıyor.

Innodisk, Endüstriyel Hava Sensör Modül Çözümünü Edge AI Uygulamalarına Değer Katmak İçin Tanıtıyor
Şirket, iştirak olan Sysinno firması ile doğru algılama, kolay uygulama ve minimal hesaplama gücü sunan yeni bir endüstriyel hava sensör modül çözümünü piyasaya sürdü.

Bu modüllersıcaklık, nem, partikül madde (PM2.5, PM10), karbon monoksit (CO), karbon dioksit (CO2), formaldehit (HCHO), toplam uçucu organik bileşikler (TVOC), ozon (O₃) dahil olmak üzere altı hava kalitesi indeksini gerçek zamanlı olarak izleme imkânı sunar.

Özel bir algoritmanın yanı sıra dünya çapında ünlü markalardan sensör başlıkları kullanılan modüller, hassas ve güvenilir ölçümler yapabiliyor. Modüller, endüstriyel kişisel bilgisayarlar (IPC), bilgisayarlar, edge sunucuları ve gömülü sistemler gibi çeşitli sistemlerle I2C arabirimi veya USB Sensör Taşıyıcı kartı aracılığıyla kolayca entegre edilebilir. Modüllerin tasarımı ile minimum kaynağın kullanılmasını sağlıyor ayrıca, aşırı ısınma riskini ortadan kaldırıyor.

Bunun yanısıra, Innodisk’in şirket içi üretim süreçlerinin benzersiz kalitesi ve endüstriyel standartlara sıkı bir şekilde uyulması sayesinde, modüller, birçok bağımsız kurum ve kuruluş̧ tarafından yapılan doğruluk testlerini geçmesini sağlamıştır, bu da Innodisk’in çözümlerini pazarda bulunan diğer OEM hava kalitesi sensörlerinden ayırıyor ve Innodisk’in modüllerini birçok alanda kullanılabilir kılıyor. Bu modüller kolaylıkla akıllı direklere, elektrikli araç şarj istasyonlarına ve kiosklar gibi farklı sistemlere entegre edilebiliyor, bu da cihazlara akıllı şehirlerin genişleme süresinde ciddi bir değer katıyor.

Örneğin, hastane ve klinikler gibi sağlık hizmetlerinin görüldüğü yerlere bu modüllerin entegre edilmesi hem ortamdaki havanın hem de verilen sağlık hizmetinin kalitesini artırıyor. Akıllı bir fabrikada ise, şirketler bu modülleri kullanarak ortamdaki hava kalitesini ve nemi optimum seviyede tutabiliyor ve çalışanların sağlığını koruyabiliyor.

Innodisk’in yenilikçi hava kalitesi sensör modülleri, şirketin gömülü sistemler konusundaki ustalığını, Sysinno’nun hava kalitesi üzerindeki uzmanlığıyla bir araya getiriyor. Sysinno, on yıldan fazla deneyimi ile, şu ana kadar dünya çapında 500’den fazla önemli projeye katkıda bulunarak, daha ferah bir hava sağlamak ve daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers