www.endustriweb.com
NSK

NSK, rulman kataloğunu güncelledi

NSK, rulman kataloğunun güncellenmiş sürümünü yayınladı. Yeni piyasaya sürülen tüm ürünlerin yer aldığı ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda revize edilen katalog, üretim ve makine inşa sektöründen mühendisler ve şartname hazırlayıcıları için temel rulman kılavuzu olma özelliği taşıyor.

NSK, rulman kataloğunu güncelledi
Kataloğun ilk bölümünde rulmanların seçiminde yardımcı olması amacıyla genel bilgiler yer alıyor.
Bunu, rulman ömrü, yük değerleri, limit hızlar, kullanım, montaj ve yağlama gibi teknik bilgiler izliyor. Katalogda ayrıca rulmanların parça numaralarını, artan delik boyutuna göre gösteren ve ölçülerle ilgili tasarım verilerinin yer aldığı ayrıntılı tablolar yer alıyor.

NSK, rulman kataloğunu güncelledi

NSK’nin rulman serisini kapsayan katalogda sabit bilyalı rulmanlar, eğik bilyalı rulmanlar, oynak bilyalı rulmanlar, silindirik makaralı rulmanlar, konik makaralı rulmanlar, oynak makaralı rulmanlar ve eksenel rulmanlar yer alıyor.

Katalogda, sabit bilyalı rulmanları, silindirik makaralı rulmanları, yüksek hassasiyetli eğik bilyalı rulmanları ve eksenel eğik bilyalı vidalı mil destek rulmanlarını kapsayacak şekilde genişletilen NSKHPS serisi yüksek performanslı standart rulmanlar hakkında bilgi de yer alıyor.

Yen katalogda ayrıca, bilyalı rulman üniteleri, plummer blokları (en yeni SNN & SD serileri dahil), palanga için silindirik makaralı rulmanlar, demiryolu araçları için dört sıralı konik makaralı rulmanlar, bilyalar, makaralar ve çeşitli aksesuarlar ile ilgili bilgiler de yer alıyor.

NSK rulman kataloğuna www.nsk-literature.com/en/rolling-bearings adresinden çevirim içi olarak ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak, basılı bir kopyasını (RB/B/E/06.15-E1102K) +90 216 477 71 11 numaralı telefonu arayarak talep edebilirsiniz. Şu anda, İngilizce olarak mevcuttur, diğer Avrupa dillerindeki sürümler gelecek aylarda mevcut olacaktır.
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers