www.endustriweb.com
Walter Tools News

WALTER ÜNIVERSAL KARBÜR FREZE PROGRAMINI TAMAMLIYOR

Walter, Xill·tec® MC230 ve MC233 Advance frezeleme ile güçlü ve üniversal olarak kullanılabilen iki karbür freze ailesi sunmuştur.

WALTER ÜNIVERSAL KARBÜR FREZE PROGRAMINI TAMAMLIYOR

Xill·tec® - Frezelemedeki gerçek güç. Plug & Play kolaylığı ile: Tüm ISO malzemeleri P, M, K, N ve S'nin yanı sıra tüm yaygın kaba işleme ve hassas işleme uygulamaları ve frezeleme stratejileri için. Tübingenli takım imalatçısı, ikinci tanıtım adımında programını tamamlıyor: çapları 2 ila 25 mm ve kesme uzunlukları 1 ila 5 × Dc olan iki ila sekiz kesme kenarlı Xill·tec® frezelerde. Walter, uzun modelleri ile üniversal alanda standart bir uygulama olarak dinamik frezeleme trendine hizmet ediyor. En büyük avantajlarından biri, takım boyunun tamamının kullanılabilmesi ve buna bağlı olarak daha yüksek talaş kaldırma oranlarının elde edilebilmesidir. Buna ek olarak, her biri belirli bir uygulama, malzeme veya işleme stratejisi için geliştirilmiş çeşitli geometriler vardır.

Xill·tec® temel MC230 Advance ailesine MC233 Advance ailesinden yeni Xill·tec® frezeler de katılıyor. Bunlar talaş kırıcılarla tasarlanmıştır ve bu nedenle örneğin dinamik kaba işlemede yüksek talaş hacimleri için uygundur. Diğer bir deyişle, uzun kesme kenarlarına rağmen talaşları kısa tutmanın ve güvenli bir şekilde boşaltmanın önemli olduğu uygulamalar için. Her iki freze de aynı kesme hızlarında ve aynı malzeme ve işleme hacminde piyasadaki rakiplerine göre yaklaşık yüzde 30 daha uzun takım ömrüne sahiptir. Bunun için belirleyici olan, TiAlN kaplamalı yeni üniversal tok kalitesi WK40TF beraberinde diş sayısına ve kesme boyuna uyarlanmış şaşırtmalı helisleridir. Walter tarafından Xill·tec® karbür frezeler için özel olarak geliştirilmiş ve üretilmiştir.

www.walter-tools.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers