www.endustriweb.com
Parker News

Parker'ın yeni IQAN-G12 modülü, uzak makinelere daha hızlı ve daha kolay erişim sağlar

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri Parker Hannifin Electronic Motion & Controls Division (EMC), yerinde veya uzaktan IQAN sistem diyagnostiği için Bluetooth® kablosuz teknolojisini kullanan bir CAN ağ geçidi modülü olan IQAN-G12'yi piyasaya sürüyor.

Parker'ın yeni IQAN-G12 modülü, uzak makinelere daha hızlı ve daha kolay erişim sağlar

Yeni IQAN-G12, bir önceki versiyonu IQAN-G11'e kıyasla daha yüksek indirme hızı, daha geniş kapsama alanı ve daha ileri düzeyde güvenlik sunarak sahada makinelere erişimi her zamankinden daha kolay, daha hızlı ve daha uygun maliyetli hâle getiriyor.

Parker'ın IQAN-G12 ağ geçidi; malzeme elleçleme, inşaat ve özel araçların kontrol sistemlerinde IQAN ana modülleriyle erişilebilir iletişime olanak tanıyor. IQAN-G12'nin avantajları arasında daha hızlı diyagnostik, daha hızlı sorun giderme ve daha fazla güvenlik sayılabilir. Önceki modele kıyasla, yeni IQAN-G12 dört kattan daha fazla indirme hızı, bağlantı için 30 metreye kadar çıkarılmış kapsama alanı ve G12 ağ geçidi ile bağlandığı Bluetooth cihazı arasında eşleştirmeyi destekleyerek gelişmiş güvenlik sunar. IQAN-G12, gelecekteki hız artışı ihtiyacına da yanıt verebilecek CAN FD (CAN Esnek Veri Hızı) iletişimine uygundur.

IQAN-G12, kullanıcı dostu IQANgo servis uygulamasını kullanarak IQAN sisteminden gelen diyagnostik verilerini kullanıcının akıllı telefonuna veya tabletine ya da IQANrun servis ve bakım yazılımının yüklü olduğu bir bilgisayara aktarır. Bu, hem yerinde hem de uzaktan makine diyagnostiğine erişim sağlar.

Hızlı diyagnostik ve veri aktarımı, gerçek zamanlı ölçüm, parametre ayarlama ve uygulama güncelleme işlemlerini hızlı ve kolay hâle getirir. Cep telefonunun kapsama alanının olduğu her yerde makineye erişim mümkün olduğundan, IQAN sistemi, gerçekten de olağanüstü bir katma değer sunar. Bu nedenle servis teknisyenleri çözüm konusunda daha hazırlıklıdır; sorunları daha hızlı çözerek son kullanıcılara gelişmiş servis hizmeti sağlar ve zaman kazandırır.

Kompakt ve hafif modülün tasarımı, aracın iç kısmına veya bir dış panele montajı kolaylaştırır. Ayrıca IQAN-G12'nin sağlam tasarımı, dış mekânda kullanıma uygun ve hava şartlarına dayanıklı yapısıyla zorlu ortamlar için idealdir. -30 ila +70°C arası çalışma sıcaklıklarında çalışabilen IP6K9K sınıfı kalıplı plastik gövde, su ve toz girişine karşı koruma sağlar.

Parker'ın IQAN-G12 modeli, aynı pim yapılandırmasına ve form faktörüne sahip olan önceki IQAN-G11 modeliyle de uyumludur. Yeni IQAN-G12 işlevselliğine erişmek için IQANdesign 6.08 yazılım sürümü ve en yeni IQANgo uygulaması gereklidir.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://ph.parker.com/tr/tr/bluetooth-communication-adapter-iqan-g12

www.parker.com
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers