www.endustriweb.com
Parker News

Parker, mobil elektrifikasyon hakkında yeni "Uzman Görüşleri" yönetim teknoloji konuşmasını sunuyor

Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri olan Parker Hannifin, 18 Kasım 2021 Perşembe günü yeni bir "Uzman Görüşleri" teknoloji konuşması sunacak. Uluslararası etkinliğin açılış konuşmacısı Mark Jeffries, iki Parker yöneticisinin katılacağı mobil elektrifikasyon konulu tartışmada moderatörlük yapacak.


Parker, mobil elektrifikasyon hakkında yeni Uzman Görüşleri yönetim teknoloji konuşmasını sunuyor

Bu yıl 2040 yılına kadar karbon emisyonlarını sıfıra düşürme hedefini açıklayan Parker da dâhil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki şirketler, emisyon azaltma stratejilerinin bir parçası olarak karbondan arındırma ilkesini izliyor. Birçok arazi makinesi ve taşımacılık şirketi, elektrifikasyona odaklanıyor. Bu seçenek, oyunun kurallarını değiştiriyor ve araç tasarım mühendislerinin tamamen yeni bir mimariyle çalışmasına olanak tanıyor.

Etkinliğin ikinci oturumunda, Parker'ın Teknoloji ve İnovasyon Direktörü Mark Czaja ve Hareket Sistemleri Grubu'nda İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Paul Horvat, temiz teknolojinin etkilerini tartışacaklar. Konuşmada, mobil elektrifikasyonun nasıl geliştiği, temel sürdürülebilirlikle ilgili dikkate alınması gereken hususlar ve teknoloji fiyatlandırması, işletme yatırımları ve devlet politikasına ilişkin olası etkiler ele alınacak.

Tartışma, 18 Kasım 2021 Perşembe günü 15.00'ten CET (9.00 EST) itibaren çevrim içi olarak yayımlanacak. İlgilenenler, tartışmayı izlemek için adresinden kaydolabilir. https://discover.parker.com/ExpertInsights_MobileElectrification?cm_mmc=PressRelease--EMEA_United%20Kingdom--ExpertInsights_MobileElectrification-_-Turkish

www.parker.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers