www.endustriweb.com
NSK

Toyota tedarikçi ödüllerinde NSK'ya çifte ödül

NSK Avrupa, prestijli Toyota Motor Europe (TME) ödüllerinde çifte birincilik kutluyor: Kabul Sertifikası (Tedarik kategorisi) ve Üstün Performans Ödülü (Kalite kategorisi). TME, genellikle, ödüllerini Belçika,Brüksel'deki görkemli Yıllık İş Toplantılarında, yüzlerce endüstri liderinin seyirciliğinde sunar. Fakat, pandemi hala endişe kaynağı olduğundan şirket bunun yerine sanal bir canlı tören düzenledi.

TME, tedarikçilerinin mali performansını önceki yılları göz önüne alarak farklı kategorilerde incelemektedir. Tedarik kategorisindeki Kabul Belgesi, üstün teslimat performansı sergileyen tedarikçilere verilmektedir. Sürekli iyileştirme sağlamayı ortak amaç gören TME, yıllık ödül programı aracılığıyla tedarikçilerin kritik rolünü kabul eder.

Kazananları değerlendirmek için TME, 2022 yılı için (2021 mali yıl dönemini içine alan) NSK Avrupa'nında içinde olduğu, Kabul Sertifikasına sahip servis parçalarını ve aksesuarları kapsayan genel teslimat performansını içeren bir dizi KPI'yi (temel performans göstergeleri) değerlendirir.

NSK Avrupa ayrıca Kalite kategorisinde Üstün Performans Ödülü'nü kutluyor. Her yıl yalnız bir tedarikçi, bu ünlü ödülü güvence altına almayı başarır. PPM'in bir milyon parçada meydana gelen kusur sayısının ortak bir ölçüt olduğu TME'de, kalite büyük bir önceliktir. Garanti talepleri ve kalite sorunlarına verilen yanıt, bu ödül için değerlendirilen ek tedarikçi kriterleri arasındadır.

TME Satın Alma Başkanı Rashmi Shah, her iki ödülü ve beraberindeki sertifikaları, TME'den sorumlu ekibin bulunduğu Guyancourt'taki NSK Fransa'da NSK'nın Avrupa Otomotiv İş Birimi (EABU) Genel Müdürü olan Franck Keiffer'a takdim etti.

NSK'nın EABU'su, Polonya ve Birleşik Krallık'taki TME motor ve şanzıman tesislerine bilyalı rulmanlar, konik makaralı rulmanlar ve külbütör kolları dahil olmak üzere birkaç farklı ürün tedarik ediyor. Ürünler TME'ye Kielce (Polonya), Peterlee (İngiltere), Takasaki (Japonya) ve Saitama'yı (Japonya) içeren NSK üretim tesislerinden gelmektedir. Ayrıca NSK, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Türkiye ve Güney Afrika'daki TME otomobil montaj fabrikalarına tekerlek rulmanları sağlıyor.

1) NSK'nın Fransa'daki Guyancourt tesisinin bahçesinde ödüller teslim edilirken (soldan sağa): NSK EABU Müşteri Yöneticisi Adrien Le Berre; TME Satınalma Başkanı Rashmi Shah; NSK EABU Genel Müdürü Franck Keiffer; ve NSK EABU Proje Müdürü Maxime Marsala.


Toyota tedarikçi ödüllerinde NSK'ya çifte ödül
 

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers