www.endustriweb.com
FAULHABER GROUP

FAULHABER, iştiraki PDT'yi entegre ediyor

Daha fazla katma değer, daha kısa reaksiyon süreleri, daha fazla yetkinlik. FAULHABER, kuruluşunun 75. yılında bile müşteri hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. 1 Nisan 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Dr. Fritz Faulhaber GmbH, Nürtingen şehrinde yer alan iştiraki PDT Präzisionsdrehteile GmbH'yi entegre ederek Schönaich lokasyonunda 34 yeni uzmanı ekibine katıyor. FAULHABER, stratejik olarak planlanmış bu adım sayesinde, kendine ait bir işleme merkezi ile bireysel taleplere daha hızlı yanıt verip talaşlı imalat üretimi alanındaki yetkinliklerini genişletiyor.

FAULHABER, iştiraki PDT'yi entegre ediyor
Bağlı şirket PDT Präzisionsdrehteile GmbH

PDT, 2014 yılından beri FAULHABER'in iştiraki olup, o zamandan beri bu saygın minyatür ve mikro tahrik teknolojisi uzmanının tahrik sistemleri için tornalanmış parçalar üretiyor. FAULHABER Genel Müdürü Karl Faulhaber, "Bu entegrasyon, teslimat kapasitemizi daha da genişletmek ve müşterilerimiz için katma değer sağlamak adına oluşturduğumuz büyüme stratejimizin bir parçası" diyor. Faulhaber, "Artık kendi bünyemizde kendi yüksek performanslı işleme merkezine sahibiz," diyor memnuniyetle. "Bu sayede daha geniş bir yelpazede müşteriye özel modifikasyonlar yapabiliyor ve bunu da daha hızlı gerçekleştirebiliyoruz. Böylece müşterilerimiz için teslimat süreleri kısaltılıyor ve üretim yerlerimizin senkronizasyonu optimize edilmiş oluyor."

CNC makineleri halihazırda Schönaich'e taşınmıştı. Yeni uzmanlar ise artık ünlü FAULHABER şirketinin bir parçası olmaktan memnunlar ve yeni görev yerlerinde üç vardiyalı olarak çalışıyorlar. Faulhaber, "Yeni çalışma arkadaşlarımızdan memnunuz ve onlara Schönaich'te iyi bir başlangıç ​​yapmalarını diliyoruz" diyor. "Bu değişiklikle, bu alandaki yetkinliklerimizi de hedefli bir şekilde genişletiyoruz. Müşterilerimiz de daha özgün ve eksiksiz bir tahrik çözümü paketiyle bundan faydalanıyor.

www.faulhaber.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers