www.endustriweb.com
Seco Tools

Seco Tools, Stratejik İş Ortaklıklarıyla Dijital Hizmetleri Genişletiyor

Seco Tools, çevrimiçi Yalın yönetim eğitim platformu 7-Shapes ve Otomatikleştirilmiş Proses Kontrolü (APC) yazılım sağlayıcısı Ellistat ile iş birliği alanındaki dijital hizmet portföyünü genişletti.


İş birliği ve iş ortaklığı bir çözüm ağı oluşturuyor
Seco Tools, kesici takımın ötesindeki sorunları ele almak için 80 yılı aşkın deneyiminden faydalanır. Kendi alanlarında lider ve uzman olan iş ortaklarıyla iş birliği içerisinde olan Seco, müşterilerin işlerinde mükemmelliği yakalayabilmeleri konusunda karşılarına çıkan zorluklara karşı en iyi çözümlere erişebilmelerini sağlar.

Bu iş ortaklıkları, iş gücü ve ustalık eksikliği çeken müşterilerin büyük bir endişesi olan çalışan eğitimi ve tezgah kurulumu konularında Seco portföyünü zenginleştiriyor. Seco Üretim Dönüşümü Direktörü Helga Dekempeneer, "Müşteri merkezli yaklaşımın bir sonraki adımı bu. Eğitim sürecimiz işlemenin yanı sıra bununla ilgili fizik ve ekonomi alanlarına da odaklanıyor. Böylece bu iş ortaklıkları sunduğumuz hizmetleri tamamlamış oluyor" diyor.

Tüm beceri seviyeleri için yalın yönetim kursları
7-Shapes çevrimiçi eğitim platformu, Beyaz Kuşaktan Yeşil Kuşağa kadar kurslarla birlikte operatörler, yöneticiler ve mühendisler için Yalın yönetim kurslarına 7/24 erişim sağlar. Eğitmenler, bir sanal fabrikanın oyun benzeri etkileşimli simülasyonu aracılığıyla teorik bilgiyi test eder.

7-Shapes'in CEO'su Julien Charles, açıklamalarında, "Bu iş ortaklığı Seco müşterilerine işletim mükemmelliğini öğretme konusunda muhteşem bir fırsat. İki şirket de aynı vizyona sahip: İster operatör, ister yönetici veya ister mühendis olun, katkılarınız önemlidir ve en iyi performansınızı sergileyebilmeniz için gerekli olan tüm araçlara sahip olmanız gerekir" dedi.

Tezgah ile takım arasında hassas proses kontrollü tek adımlı kurulum
Ellistat, geleneksel SPC veya manuel metotlara göre çok daha hassas olan bir tek adımlı tezgah kurulumu için APC yazılımı sağlar. APC proses aksaklıklarını sınırlandırır ve sistem, zamanla kendini geliştirmek için bu düzeltmelerden dersler çıkarır. Dijital zincire tam entegrasyon sayesinde sistem, bir ölçüm tezgahından alınan verileri ilgili bir 3D parça dosyasıyla karşılaştırır, düzeltmeleri hesaplar ve işleme merkezine geri gönderir.

Ellistat'ın CEO'su Davy Pillet, "Kritik prosesleri otomatikleştirmek üzere fiziksel kesici takımlar konusundaki bilgi ve makine öğrenimi gibi dijital araçlardaki uzmanlık konularında iki alanı Seco ile en iyi şekilde birleştirdiğimiz bu iş ortaklığını geliştirmekten son derece memnunuz" dedi.

Seco müşterileri ücretsiz 7-Shapes demosuna şu adresten erişebilir: https://manufacturingtransformation.io/product/online-lean-training/

Ellistat hakkında bilgi için lütfen Maxime Coutat ile iletişime geçin, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers