www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

Yeni Intesis ağ geçidi, EtherNet / IP ve BACnet arasındaki iletişimi kolaylaştırıyor

HMS Networks, EtherNet / IP ve BACnet IP / MSTP tabanlı Bina Yönetim Sistemleri arasında entegre olan yeni bir Intesis protokol çeviricisini piyasaya duyurdu. Benzersiz tasarımı sayesinde, fabrika ağından BMS'ye veri getirmek artık çok kolay.

Yeni Intesis ağ geçidi, EtherNet / IP ve BACnet arasındaki iletişimi kolaylaştırıyor

Fabrika üretim katları ve binalar - artık birbirine bağlılar

Bir fabrikadaki işlemlerin çoğu, fabrika ekipmanının kurulu olduğu binanın uygun şekilde izlenmesine ve kontrolüne bağlıdır. Örneğin, faydalı üretim ve çalışma koşullarını sağlamak için sıcaklık, nem ve hava kalitesi izlenebilir ve kontrol edilebilir. Aynı şekilde, binadaki aydınlatma, enerji israfını azaltmak veya acil durumların yönetimini iyileştirmek için çalışma saatleriyle uyumlu hale getirilebilir.

Fabrika ve bina kurulumlarını birbirine bağlamaya çalışırken, tüm sistemler aynı protokolü kullanarak iletişim kurmadığından, sistem entegratörleri genellikle sıkıntı çekerler. BACnet çoğunlukla HVAC, aydınlatma kontrolleri ve erişim kontrolü gibi Bina Otomasyon uygulamalarında kullanılırken, EtherNet / IP endüstriyel otomasyondaki PLC'lerde ve ağlarda kullanılır.

Yeni Intesis EtherNet / IP - BACnet ağ geçidi ile iletişimin etkinleştirilmesi

HMS Networks'ün yeni Intesis protokol çeviricisi ile sistem entegratörleri, Rockwell Allen-Bradley PLCs modelleri gibi herhangi bir Ethernet / IP tabanlı PLC'yi herhangi bir BACnet BMS ile kolayca entegre edebilir. Ağ geçidi, EtherNet / IP PLC'ler ve BACnet kontrolörleri arasında çift yönlü iletişim sağlar. 1200 veri noktasına kadar kapasite ile ağ geçidi, bir tarafta bir BACnet IP / MSTP sunucusu / bağımlı ve diğer tarafta bağımsız Ethernet portları içeren bir EtherNet / IP adaptörüdür. Ağ geçidi, BACnet için BTL onaylı olup, en yüksek iletişim ve kalite standartlarını sağlamak adına UL işareti taşır. Ayrıca dahili Anybus® CompactCom modülü sayesinde ODVA ön sertifikasına da sahiptir.

Intesis MAPS ile kolay konfigürasyon ve entegrasyon süreci


Tüm Intesis protokol çeviricileri için ücretsiz Intesis MAPS yapılandırma aracı, sistem entegratörleri için sezgisel yapılandırma süreci sunar. MAPS ile entegratörlere, BACnet entegrasyonu için değerli EDE dosyalarının yanı sıra Rockwell’s Studio 5000 yazılımı gibi EtherNet / IP PLC yapılandırma araçlarında kullanım için EDS dosyaları ve yapılandırma raporları sağlayarak projelerine daha fazla yardım sağlar.

HMS Networks tarafından sunula Anybus CompactCom ve Intesis BACnet çözümleri 

Yeni Intesis Fabrikadan Binaya protokol çevirici ailesini genişleten yeni EtherNet / IP - BACnet ağ geçidi, kullanıcıların yararına sunulan HMS birleştirme teknolojilerinin bir başka örneğidir. Ağ geçidinde, Anybus CompactCom ve Intesis iletişim teknolojileri sırasıyla endüstriyel ve bina odaklı iletişim için kullanılır ve her ikisi de başarısı dünya çapında milyonlarca kurulumda müşteriler tarafından kanıtlanmış olup, güven sağlamaktadır.

Daha fazla bilgi için www.intesis.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers