www.endustriweb.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks, güvenli ürün geliştirme döngüsü için IEC 62443-4-1 lisansına sahip oldı

Sertifikasyon süreci, endüstriyel otomasyon ve kontrol sistemlerinde güvenli ürün geliştirme sürecini doğrulamak adına TÜV Rheinland tarafından yürütüldü.

HMS Networks, güvenli ürün geliştirme döngüsü için IEC 62443-4-1 lisansına sahip oldı

Sertifikalı geliştirme süreciyle gelen güvenlik

IEC62443-4-1, endüstriyel otomasyon ve kontrol sistemlerinde kullanılan ürünlerin güvenli olarak geliştirilmesi için süreç gereksinimlerini belirleyen IEC 62443-42018(E)'nin bir parçasıdır. IEC62443-4-1 sertifikasına sahip olmak HMS'nin siber güvenlik yolculuğunda yeni bir adım olarak nitelendirilebilir. Sertifika, HMS'nin güvenli ürün tasarımı için uyguladığı bir süreci olduğunu, hassasiyet açıklıklarını yönetebilecek teknolojisi olduğunu ve müşterilere güvenlik risklerini yönetmede yardımcı olmak için onlarla açık bir şekilde çalışabilme yetisi olduğunu tasdik ediyor.

Güvenlik her zaman ön planda
"Otomasyon endüstrisi, kullanıcıların 'en değerli varlıklarını' koruyabilecek teknolojiyi ve hizmetleri sunan partnerlere ihtiyaç duyar" diyor HMS CPO'su Timo Van't Hoff. "Şirketler HMS ile çalıştıklarında, güvenlik konusunu her zaman göz önünde bulundurduğumuzdan ve güvenliğin günlük işlerimizde sürekli olarak ele alındığından emin olurlar". Yeni sertifikasyon, TÜV Rheinland tarafından bağımsız olarak yürütülmüş olup, IEC62443-4-1 sertifikası HMS'nin müşterilerine endüstriyel otomasyon ve kontrol sistemleri alanında kendi siber güvenliklerini güçlendirmede yardımcı olmak adına sahip olduğu başarılara bir yenisini eklemiş oldu.

Daha fazla bilgi için: www.anybus.com

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers