www.endustriweb.com
EPLAN

Eplan, Siemens PLM Yazılım’ın Çözüm Ortağı: Eplan ve Teamcenter arasında bir arayüz

Nisan ayının ortalarından bu yana Eplan, Siemens PLM Yazılım’ın resmi çözüm ortağıdır. Ortaklığın amacı piyasaya öncülük eden iki sistem - Eplan ve Teamcenter - arasında bir arayüz sunmaktır. Bu bütünleşme PLM sürecindeki bir yasal boşluğu kapatmaktadır: Eplan platformunun yapılandırma verileri artık Teamcenter içinde işlenebilmektedir. Farklı endüstrilerdeki şirketler tutarlı bir ürün yaratma süreci oluştururken bu bütünleşik yaklaşımdan faydalanabilirler.

Eplan, Siemens PLM Yazılım’ın Çözüm Ortağı: Eplan ve Teamcenter arasında bir arayüz
Maximilian Brandl, Eplan Yönetim Kurulu Başkanı: "Yeni Teamcenter birleşimi gelişen PLM çözüm piyasasında pek çok kapı açmaktadır.”

Çözüm sağlayıcı Eplan artık Siemens PLM Yazılım’ın resmi çözüm ortağıdır. Nisan ayının ortasında onaylanan bu ortaklığın bir parçası olarak, şirketler Eplan platformunun Teamcenter PLM ortamında gelişmiş, gelecekte olabilecek değişikliklerden etkilenmeyecek bir şekilde bütünleşme sürecini geliştirmiştir. Maximilian Brandl, Eplan Yönetim Kurulu Başkanı, bu gelişmeden memnun: "Ortak program doğrultusunda, Eplan ve Siemens PLM Yazılım güçlerini birlikte kanıtlamışlardır. Eplan platformunun Teamcenter içerisinde bütünleşmesi bizler için gelişen PLM çözüm piyasasında birçok kapı açmaktadır. Aynı zamanda ortak müşterilerimiz de bu gelişmiş tutarlılıktan oldukça faydalanacaktır. "Siemens Industry Software GmbH & Co. KG şirketinin Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İdari Müdürü olan Urban August da müşterileri için pek çok fayda olduğunu düşünmektedir: "Eplan'ın Teamcenter içerisinde bütünleşmesi müşterilerimizin disiplinler arası işbirliklerini en iyi şekilde kullanmalarını ve Teamcenter'ı ürünün yaşam döngüsü ile ilgili olan tüm öğeler için tutarlı bir platform olarak kullanmalarını sağlamaktadır."
 

Farklı sistemlerin birleşimi
Elektrik tasarımı ürün yaratma sürecinin en önemli unsuru olarak kabul edilmektedir. Eplan, Eplan platformunu PLM sistemleri ile bütünleştirebilmek için evrensel bir modül geliştirmiştir. Bu modüle bağlı olan Teamcenter bütünleşim birimi artık Eplan platform çözümlerini sorunsuz bir şekilde PLM ortamına yerleştirmektedir. Bu da elektrik mühendisliğini dijital ürün modelinin bir parçası haline getirmektedir. Bu durum şirketlerin tüm disiplinler içerisinde kapsamlı bir ürün yaşam döngüsü yönetimine ulaşmasını sağlamaktadır.

Arttırılmış süreç güvenilirliği
Bütünleşik çalışma yöntemi hem ürün geliştirme sürecindeki hem de ürünün tüm yaşam döngüsündeki veri tutarlılığını artırmaktadır. Kapsamlı ve tutarlı temel veri sayesinde bakım ve onarım gibi alanlara en uygun destek verilebilmektedir ve bu da doğrudan azaltılmış vakit ve masraflar ile kendini göstermektedir. Diğer bir unsur da şeffaflıktır. Tüm dijital ürün modeline doğrudan erişim vardır, ve ürün geliştirme süreci farklı ülkelere yayılmış olsa bile bu durum sürekli veri değişimi güvence altına alınmaktadır, ve sonuç olarak tüm ürün yaratma sürecinin güvenilirliğini ve kalitesini sağlamaktadır.
 
Eplan, Siemens PLM Yazılım’ın Çözüm Ortağı: Eplan ve Teamcenter arasında bir arayüz

Urban August : Siemens Industry Software GmbH & Co. KG şirketinin Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İdari Müdürü olan Urban August bu durumu "Eplan'ın Teamcenter içerisinde bütünleşmesi müşterilerimizin disiplinler arası işbirliklerini en iyi şekilde kullanmalarını ve Teamcenter'ı ürünün yaşam döngüsü ile ilgili olan tüm öğeler için tutarlı bir platform olarak kullanmalarını sağlamaktadır," şeklinde yorumlamaktadır.

  Ask For More Information…

LinkedIn
Pinterest

Join the 155,000+ IMP followers